Google Pixel Watch ne zaman tanıtılacak?

Telefon yanında şarj cihazı vermeyen üretici sayısı hızla artıyor

Google’un ilk akıllı saati unvanını alması beklenen Google Pixel Watch’ın tanıtım tarihi hakkında çok önemli bir gelişme yaşandı.

Google Pixel Watch ne zaman tanıtılacak? Google, uzun bir süredir akıllı cihazlar piyasasına önemli yatırımlar yapıyor. Akıllı telefon markası olarak Nexus’la bu maceraya başlayan daha sonra ise Pixel markasıyla pazar payını her geçen gün başarılı bir şekilde arttırmaya devam eden teknoloji devi, şimdilerde yönünü akıllı saat sektörüne çevirdi.

Google’ın zaten bir süredir akıllı saat üretmek istediği ve bu konuda da çalışmalara başladığı bilinen bir durumdu ancak saatin ne zaman tanıtılacağı ya da ne zaman satışa sunulacağı konularında kesinleşmiş bir bilgimiz yoktu. Ancak bugüne kadar yaptığı başarılı tahminlerle adından söz ettiren ünlü duyumcu Jon Prosser, Google’ın ilk akıllı saati olması beklenen Google Pixel Watch’ı 26 Mayıs 2022 tarihinde resmen tanıtacağını iddia etti.

Samsung Galaxy Watch 4, FCC listesinde görüldü

Google Pixel Watch ne zaman tanıtılacak?

Prosser’in belirttiği bu tarihin Google I/O geliştirici konferansı tarihlerine denk gelmesi, akıllı saatin muhtemel tanıtım tarihini daha mantıklı hale getiriyor. Ancak eğer bu tarih doğruysa, yeni akıllı saati görmemize de daha bir kara yıl var demektir.

Peki şu ana kadar Google Pixel Watch ile ilgili neler biliyoruz? Aslında bu konuda şimdilik çok bir bilgimiz yok. Bugüne kadar sızdırılan birkaç görsel ve iddiaya göre, bu telefonun çerçevesiz yuvarlak ekran tasarımına sahip olacağı ve işlemci olarak da Samsung’un Exynos modellerini kullanacağını söyleyebiliriz. Geri kalan özellikler ve en önemlisi de cihazın muhtemel satış fiyatı için, biraz daha beklememiz gerekiyor.

E-fatura ’ya zorunlu geçiş sürecini 30 dakikada tamamlıyor