Google Takvim uygulaması için önerilerinizi bekliyor!

google takvim uygulamasi

Google ekosistemi ile uyumlu olan Takvim uygulaması için yeni bir haber yayınlandı. Google, Takvim uygulamasındaki görseller için sizden öneri ve talep bekliyor. Takvim uygulamasında gözükmesi için fotoğraflarınızı Google’a gönderebilirsiniz.

google-takvim-uygulamasi

Google’ın başarılı Takvim uygulaması, Gmail ve tüm Google servisleri ile uyumlu olarak çalışıyor. Uygulama, geçtiğimiz yıl Android Lollipop ile birlikte materyal tasarıma kavuşmuştu. Halen geliştirilen uygulama için Google, resmi Gmail blog sayfasında bir duyuru yaptı. Bu duyuruya göre Google’a Takvim uygulamasındaki görseller için öneride bulunabiliyorsunuz. Mevcut çizimlerin ise 30 farklı dilde etkinleştirildiği ve kullanılabildiği belirtilmiş.

Google Takvim uygulaması, bazı popüler etkinlikler için çeşitli görsellere sahip. Örneğin düğün, cadılar bayramı, yemek gibi etkinlikleri kaydettiğinizde bu etkinlikler çeşitli animasyonlar ile birlikte kaydoluyor. Kaydettiğini etkinlikleri görüntülerden, ekranın üstünde etkinliğinizle ilgili görsel detaylar veriliyor. Google, bu özelliği geliştirmek için sizlerden öneri ve istek bekliyor. Böylelikle kaydedeceğiniz her etkinlik için bir görsel olacak.

google-takvim-3

Google Takvim uygulamasında eksik gördüğünüz etkinlik görsellerini, Twitter üzerinden @googlecalender ve #makethemost etiketleriyle paylaşmanız gerekiyor. Google, eğer bunu gerekli görürse, konu hakkında bir çizim hazırlayarak Google Takvim uygulamasına yerleştirecek. Bu sayede kullanıcıların en çok ihtiyaç duyduğu ve Takvim uygulamasını kullanarak gerçekleştirdiği etkinlikler için gereken tüm görseller hızlı bir şekilde hazırlanmış olacak.

google-takvim-2

Lazer odaklama yapabilen 10 akıllı telefon