Google Pixel Watch hücresel bağlantı ve 300 mAh pil ile gelecek

g6

Henüz piyasaya sürülmemiş olan  Google Pixel Watch için iddialar bitmek bilmezken cihaz hakkında kesin bilgiler de gelmeye başladı. 

Akıllı giyilebilir başlık, bir dizi ayrıntının açıklanmasıyla birkaç gündür ön plandaydı. Google Pixel Watch yapbozunun bir başka bileşeni, akıllı saatin 300 mAh pile sahip olacağını söylüyor. Pixel Watch, cihazın dahili yapısı yavaş yavaş çözüldüğü için hücresel bağlantı da sunacak.

Google Pixel Watch

Bu hafta Pixel Watch’ın ilk uygulamalı resimleri ve yalnızca belirli pazarlarda satışa sunulacağına dair ipucu görüldü. Pixel Watch’ın fiyat aralığının da 300 ila 400 dolar arasında olduğu tahmin ediliyor. Akıllı giyilebilir cihazın üç farklı çeşidi de tespit edildi. Pixel Watch’ın beklenen pil ömrü henüz belirlenmemiş olsa da, cihaz için 24 saat ile 40 saat arasında güç bekleyebiliriz. Pil kapasitesi açısından bazı yakın modeller Galaxy Watch 4, Fossil Gen 6 ve Skagen Falster Gen 6’dır.

Pixel Watch’ın yeni WearOS’u, önceki işletim sistemi modellerinden daha fazla optimizasyon sağlayabilir. Bu, daha iyi pil performansı anlamına gelebilir. Pixel Watch’ın şarj potansiyeli şu anda hala bilinmiyor ve bu da önemli bir ölçüm. Pixel Watch hakkında söylenti fabrikalarında hala öne çıkan birkaç ayrıntı daha var. Pixel Watch’ın etrafındaki sızıntıların artması cihazın yakın bir zamanda lansmanın yapılacağını işaret ederken, cihazın özellik ayrıntıları hala eksik.

Google kişisel verilerinin korunması için adım attı