Google Pay için beklenen özellik sonunda geldi!

google pay

Yazılım ve teknoloji dünyasının önemli isimlerinden biri olan Google, dijital ödeme yöntemine yeni bir özellik kattı. İşte Google Pay hakkındaki son detaylar.

Günümüzde dijital ödeme yöntemlerinin hızla yaygınlaştığını söylemek sanırım yanlış bir ifade olmayacaktır. Özellikle ABD ve bazı Avrupa ülkelerinde dijital ödeme yöntemleri nakit ve kredi kartının yerini almış durumda. Ülkemizde de dijital ödeme yöntemleri eskiye nazaran daha fazla yaygınlaşmış olsa da hala Avrupa ve Amerika’nın hayli gerisindeyiz.

Dünya genelinde en çok tercih edilen dijital ödeme yöntemlerinden birisi de Google Pay. Yazılım ve teknoloji dünyasının lider isimlerinden biri olan Google tarafından finanse edilen Google Pay, dünyanın pek çok ülkesinde aktif olarak kullanılıyor.

google pay

Bu hizmeti kullananlar uzun süredir biyometrik doğrulama seçeneğinin sisteme eklenmesini talep ediyordu. Sonunda yayınlanan 2.100 versiyonu ile biyometrik doğrulama seçeneği aktif hale getirildi. Yani artık Google’ın dijital ödeme sistem ile işlem yaparken, eski usül pin girmenize gerek kalmayacak. Telefonunuzda yer alan mevcut biyometrik doğrulama sistemini kullanarak ödemenizi hızlı bir şekilde gerçekleştirebileceksiniz.

iOS 13.2 güncellemesi yayınlandı