Google Haritalar için beklenen güncelleme geliyor

Google Haritalar, iç mekan AR yönleri özelliği alıyor!

Yakın zamanda yeni bir şehre seyahat ettiyseniz, seyahatinizi planlamak için Haritalar’ı kullanmış olma ihtimaliniz yüksek.

Google Haritalar için beklenen güncelleme geliyor. Google bu süreci daha da kolaylaştırmak istiyor. Önümüzdeki birkaç ay içinde Google’ın 3D “Sürükleyici Görünüm” özelliğinin kullanılabilirliğini genişletmesini bekleyebilirsiniz. Bugün itibariyle, Tokyo Kulesi ve Atina Akropolü dahil olmak üzere 250’den fazla küresel simge yapının fotogerçekçi havadan görüntülerini görmek için Haritalar’ı kullanabilirsiniz.

Google Haritalar kullanışlı bir özellik alıyor

Los Angeles, Londra, New York, San Francisco ve Tokyo’da, Google’ın önümüzdeki aylarda ve yıllarda bu özelliği nerelere götürmeyi planladığının bir önizlemesini görmek de mümkün.

Google Haritalar, geçiş ücreti ve diğer rota ayrıntılarını içerecek

Google Haritalar için beklenen güncelleme geliyor

Bu şehirlerde, Sürükleyici Görünüm, popüler bir yer işaretinin günün belirli bir saatinde nasıl görüneceğine dair bir simülasyon görmenize olanak tanıyan bir zaman çizelgesi içeriyor. Ek olarak, Sürükleyici Görünüm, Sokak Görünümü ile birlikte çalışıyor, bu nedenle yakındaki restoranları ve mağazaları keşfetmek de mümkün. Buradaki fikir, popüler simge yapıları ve turistik yerleri ziyaret etmeyi planlarken tahmin yürütmeyi ortadan kaldırmak.

HUAWEI Petal Haritalar

Live View ayrıca bir güncelleme almak üzere. LA, New York, San Francisco, Paris ve Tokyo’da Google, artırılmış gerçeklik özelliğine arama işlevi ekliyor. Artık bir ATM, tuvalet veya oturup bir şeyler yemek için bir yer arıyorsanız, sizi doğru yöne yönlendirmek için Canlı Görünüm’ü kullanabileceksiniz. Android ve iOS kullanıcıları, güncellenen özelliğin önümüzdeki aylarda cihazlarına gelmesini bekleyebilirler. Son olarak, Google bugün çevre dostu yönlendirme özelliğini üçüncü taraf geliştiricilere sunduğunu duyurdu. Bu, Uber ve Lyft gibi şirketlerin teknolojiyi uygulamalarına eklemesine ve sürücülerinin daha az emisyon oluşturmasına yardımcı olmasına izin verecek.

Apple AirPods Pro için harekete geçti!