Google Fotoğraflar Android İçin Güncelleme Hazırlığında!

donanim gunlugu 1

#İŞBİRLİĞİ

Google Fotoğraflar ekibi, Android için hazırlanmış yeni bir güncelleme ile gündeme geldiler.

Geçtiğimiz gün talihsiz olaylarla sosyal medya platformlarını hayli meşgul eden Google, Fotoğraflar tarafında Android için bir güncelleme getireceğini açıkladı. Google Fotoğraflara yeni gelecek olan güncelleme ile beraber, navigasyon barı etkileşimi kullanıcı deneyimine sunulacak.Fotoğraflar, albümler, alt menü içerikleri ve diğer gezinti seçenekleri için düşünülmüş olan bu navigasyon barı zaten daha önceden düşünülmüştü. Gelecek olan güncelleme ile beraber Google Fotoğraflar‘ın tüm Android cihazlarda ve bölgelerde kullanıma açılması bekleniyor. Güncellemenin dağıtımına başlandığı gelen bilgiler arasında olmakla beraber, işlevsellik açısından daha başarılı bir kullanım imkanı sunacağı kesin. Güncelleme konusunda Android platformunun daima gerisinde kalan iOS bu noktada da nasibini alarak güncellemeyi son alan taraf olacak.donanim-gunlugu-2

iOS için güncellemenin çok yakın zamanda hazırlanacağını belirten yetkililer, aynı şekilde bir işlevselliği iOS kullanıcılarına sunmayı bekliyor. Önümüzdeki hafta içerisinde iOS platformuna da gelmesi beklenen Google Fotoğraflar güncellemesi, tasarım aşamasında devam ediyor.

Android platformu için Play Store üzerinden yayınlanmaya başlayan yeni güncelleme, bir kaç gün içerisinde tüm bölge ve ülkelerde aktif edilmiş olacak. Yeni yapılacak olan güncellemenin önümüzdeki bir kaç gün içinde Play Store üzerinde tekrar revize edilerek, bug ve diğer problemler ile tekrar yayına alınacağı da ortadaki söylentiler arasında.

iOS platformu için ise şuan herhangi net bir güncelleme tarihi sızdırılmış değil.