Google Fotoğraflar bomba gibi özellik ile güncellendi!

Google

Google Fotoğraflar uygulaması iOS platformunda bugün güncelleme aldı. Google Fotoğraflar uygulaması artık portre fotoğrafların derinliğini düzenleyebiliyor. Google’ın Fotoğraflar uygulaması ile portre fotoğraflarına yeni bir görünüm kazandırabilirsiniz.

Google her ne kadar Android kendi platformu olsa da uygulamalarının yeni özelliklerini genellikle ilk olarak iOS platformunda test ediyor ve sunuyor. Google şimdi de iOS’teki Fotoğraflar uygulamasına yeni bir özellik ekledi.

iPhone 7 Plus ile hayatımıza giren mobilde portre fotoğraf çekme olayı, günümüzde artık neredeyse tüm telefonlarda yer alıyor.

Google Fotoğraflar ile alan derinliğini ayarlayın!

Google da alan derinliği ile çekilmiş olan fotoğrafları düzenlemek için uygulamasını güncelledi. OTA üzerinden sunulan bu güncelleme sayesinde portre modunda çekilmiş fotoğrafların alan derinliğini dilediğiniz gibi ayarlayabiliyorsunuz.

Örneğin, alan derinlikli fotoğrafların arkaplanını ister daha bulanık isterseniz de daha az bulanık yapabiliyorsunuz.

Google Pixel 3 Lite geliyor!

Bu özelliği kullanabilmek için öncelikle App Store‘dan Fotoğraflar uygulamasının son sürümünü yüklemeni gerekiyor. Daha sonra uygulamayı açıp, portre fotoğrafını seçip düzenle seçeneği ile alan derinliğini ayarlayabilirsiniz.

Google Fotoğraflar

Apple bu alan derinliği ayarlama özelliğini iPhone Xs ve iPhone Xs Max modellerinde daha başarılı bir şekilde yapabiliyor. Bu özelliğin bu tip uygulamalar ile yapılması da iPhone X, iPhone 8 Plus ve iPhone 7 Plus sahiplerinin çok işine yarayacaktır.