HTC One M10 model ismi internet sitesinde görüntülendi!

HTC One M10 modeli

Tayvanlı akıllı telefon üreticisi HTC’den beklenen model One M10, firmanın internet sitesinin kaynak kodlarında görüntülendi.

CES 2016 ve MWC 2016 sonrasında akıllı telefon sektörünün beklediği iki önemli telefondan biri olan HTC One M10 ilk defa resmi kabul edebileceğimiz bir kaynakta görüntülendi. HTC’nin internet sitesinin kaynak kodlarında “HTC One M10” ismi görüldü.

HTC One M10 model ismi ve kamerası

HTC’nin internet sitesinde düzenlenen bir ankette kullanıcılardan geri bildirim almak adına kullandıkları telefon modeli soruldu. HTC ürün ve hizmetlerine dair soruların yer aldığı anketin son sorusu, hangi ürünü kullandıkları yönündeydi. HTC’nin tüm ürünlerinin yer aldığı bu listede sürpriz bir model olan HTC One M10 modelinin ismi de dikkat çekti. Merakla beklenen One M serisinin yeni modeline dair şimdiye kadar HTC’den resmi bir açıklama gelmemişti. Böylelikle telefonun adı ve piyasaya çıkacağı dolaylı yollardan doğrulandı.

Bir diğer detay ise modelin kamerasına ait. İddiaya göre HTC One M10’un kamerası ile çekilen bir fotoğraf basına sızdı. Fotoğrafın EXIF bilgilerinden HTC One M10 ile çekildiği anlaşıldı. EXIF bilgilerinde kameraya ait olan bazı detaylar da dikkat çekti. 2250 x 4000 piksel çözünürlüğe sahip olan kamera, HTC One M10 kamerasının 12 MP olduğuna işaret ediyor. Diyafram açıklığı ile EXIF bilgilerine göre f/1.9 seviyesinde. Model merakla bekleniyor, her geçen gün yeni detaylar ortaya çıkıyor.

HTC One M10 modeli

Whatsapp Güncelleme ile PDF Paylaşımını Ekledi!