Google, daha fazla güvenlik özelliği sunuyor

Google, daha fazla güvenlik özelliği sunuyor

Google daha fazla güvenlik özelliği sunacağını duyurdu. İşte tüm detaylar.

ABD, 248 yıllık tarihindeki en önemli seçimlerden birine doğru hızla ilerlerken Google, kullanıcıların güvenilir bilgi almasını sağlamak için önlemler alıyor. Şirket, geçen yılın sonlarında açıkladığı önlemlere ek olarak Cuma günü YouTube, Arama, Google Play ve AI ürünlerine seçimle ilgili korkuluklar eklediğini söyledi. YouTube, en azından bazı federal seçim adayları için arama sonuçlarının üstüne bilgi panelleri ekleyecek. Muhtemelen internette önde gelen isimleri ararken gördüklerinize benzeyen modüller, adayların siyasi partileri gibi temel ayrıntılarını ve daha fazla bilgi için Google Arama’ya bir bağlantı içerecek. Şirket, panellerin aynı zamanda kişinin resmi web sitesine (veya başka bir kanala) bir bağlantı da içerebileceğini söylüyor. Seçim Günü (5 Kasım) yaklaşırken YouTube’un ana sayfasında nerede ve nasıl oy kullanılacağına ilişkin hatırlatıcılar da gösterilecek.

Google, daha fazla güvenlik özelliği sunuyor

Google Arama, tüm kullanıcılar için eyalet seçim ofislerinden toplu seçmen kaydı kaynaklarını içerecek. Şirket, bu verileri, “seçmenlere ihtiyaç duydukları zaman ve yerde yardımcı olmak için” çeşitli şirket ve kuruluşlarla birlikte çalışan, partizan olmayan, kar amacı gütmeyen bir kuruluş olan Democracy Works ile yaptığı ortaklık aracılığıyla sağlıyor.

Bu arada Play Store, uygulamanın resmi bir devlet kurumuna ait olduğunu gösteren yeni bir rozet ekleyecek. Şirket, bir geliştirici yardım belgesinde “hükümet bilgilerini ileten” uygulamalara yönelik gereksinimlerini özetleyecek.

Xiaomi’nin geliştirdiği yeni akıllı telefon çipi yakında tanıtılabilir