Google etkinliğinin ne zaman olacağı kesinleşti!

android m marsmallow

IFA 2015 ve Apple etkinliğini geride bıraktıktan sonra gözler artık Google’ın etkinliğinde. Google, yeni cihazları için düzenleyeceği etkinliğin davetiyelerini dağıtmaya başladı. Yeni Nexus modelleri ne zaman duyurulacak detayları haberimizde.

android-m-marsmallow

Teknoloji dünyasının en aktif döneminde sıra Google’a geldi. Teknoloji dünyasının önemli isimlerinden Google, yeni Android sürümünün detayları, yeni Nexus modelleri ve sürpriz cihazları ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Dağıtılmaya başlanan davetiyelerde 29 Eylül tarihi görülüyor. Tahminler bir kez daha doğru çıktı. Google 29 Eylül Salı günü San Francisco’da bir etkinlik düzenleyecek. Peki Türkiye saatiyle akşam 19.00’da başlayacak olan etkinlikte neler duyurulacak?

29 Eylül’deki Google etkinliğinde beklenen ilk gelişme yenilenen Nexus modelleri. 5.2 inç boyutunda LG üretimi bir Nexus akıllı telefon, 5.7 inç büyüklüğünde Huawei üretimi ikinci bir Nexus telefon bekleniyor. LG üretimi olan modelin Nexus 5X, Huawei üretimi olan modelin ise Nexus 6P olarak adlandırılması bekleniyor.

Diğer yandan Google’ın kablosuz görüntüleme teknolojisi Chromecast’ın yenilenen bir versiyonunun yine bu etkinlikte duyurulması bekleniyor. Ayrıca Android 6.0 Marsmallow sürümünün mevcut cihazlara ne zaman dağıtılmaya başlanacağı da yine etkinlikte duyurulacak. Tabii ki hepsi bunlarla sınırlı kalmayacak. Google’ın henüz basına sızmayan sürprizleri olduğuna eminiz.

Android 6 Marsmallow’un en yeni 6 özelliği