Google Cüzdan artık sinema biletlerinizi otomatik olarak ekleyecek

Google Cüzdan artık sinema biletlerinizi otomatik olarak ekleyecek

Google Cüzdan yeni bir özellik daha aldı. Artık biniş kartlarınız ve sinema biletleriniz cüzdana otomatik olarak eklenecek. İşte tüm detaylar.

Google Cüzdan’da yapılan bir güncelleme, tüm geçiş kartlarınızı tek bir yerden alma sürecini daha da basitleştirecek. Android muhabiri Mishaal Rahman’ın tespit ettiği Cüzdan için bu haftanın sürüm notlarına göre Google, onay e-postası kullanıcının Gmail gelen kutusuna ulaştığı sürece sinema biletleri ve biniş kartlarının artık satın alma işleminden sonra otomatik olarak gösterileceğini söylüyor. Bu özellik henüz her tiyatro zinciri veya havayolu şirketi için işe yaramayabilir, ancak Google, özelliğin “bazıları” için yayında olduğunu ve zamanla daha fazlasının ekleneceğini söylüyor.

Google Cüzdan artık sinema biletlerinizi otomatik olarak ekleyecek

Google, Cüzdan’ı daha kullanışlı hale getirmek için yavaş yavaş ince ayarlar yapıyor. Şirket geçen ay Cüzdan geçişlerini WearOS’a genişleterek Android akıllı saat kullanıcılarının biletlerine bileklerinden kolayca erişebilmesini sağladı. Buna biniş kartları, etkinlik biletleri, spor salonu üyelikleri, sadakat kartları ve daha fazlası da dahil. En son sürüm notlarına göre Google, kullanıcıların geçişlerinin çoğunu akıllı telefonlarından veya akıllı saatlerinden manuel olarak arşivlemeleri için bir yol da ekledi. Bunlar, Arşivlenmiş Geçişler adı verilen bir bölüme taşınacak; burada kullanıcılar bir hata yaptıklarında veya eski bir geçişe başvurmaları gerektiğinde işlemi geri alabilecekler. Cüzdan daha fazla özellik alarak kullanıcı deneyimini iyileştirecek.

Google, İsrail teknoloji konferansını protesto eden mühendisi kovdu