Google, BTS için özel bir etkinlik düzenledi

Google, BTS için özel bir etkinlik düzenledi

9 Temmuz, BTS için dokuzuncu yıl dönümüydü. Twitter yıldönümünü kutlarken, Google, grupla işbirliği içinde Arts & Culture platformu aracılığıyla yeni bir sokak görünümü denemesi yayınladı. İşte detaylar.

BTS x Sokak Galerileri sergisi, izleyicileri grubun favori sanat eserlerinde sanal bir tura çıkarıyor. Her üye, seçimleri BTS hayranları tarafından oldukça tanınacak çeşitli halka açık yerlere yerleştirilmiş sanal bir galeri küratörlüğünü yaptı. J-Hope, BTS’nin geçen yıl bir adres verdiği ve bir müzik videosu çektiği BM Genel Kurulu’nu süsledi; RM, BTS’in 2021’deki Global Citizen Live festivali için performans sergilediği Seul Namdaemun’da hayranlara rehberlik ediyor. Bazı BTS üyeleri bilinen sanat meraklıları (son zamanlarda Art Basel podcast’inde koleksiyonunu tartışan lider RM dahil), ancak diğerleri henüz zevkleri hakkında halka açık değil. Google BTS hayranlarına öze etkinliği için bir süredir çalışma yapıyordu.

Google, BTS için özel bir etkinlik düzenledi

Google Sanat ve Kültür platformu, Alhambra ve Giza Piramitleri dahil olmak üzere diğer turistik yerlerin yanı sıra ünlü galerilerin bir dizi çevrimiçi turunu içeriyor. Sanatçıların daha eklektik fikirleri deneyebilecekleri “Deneyler” bölümünün bir parçası olarak BTS x Sokak Galerileri, sanatın kamusal alandaki rolü için ilginç bir vizyon ve potansiyel bir sohbet başlatıcısı gibi görünüyor. BTS dünya genelinde bir çok hayranı olan en ünlü K-POP gruplarından biri. Grup Güney Kore popunda şu anda lider konumda.

Aike T e-scooter, USB-C şarj bağlantı noktası ile piyasaya sürüldü