Google arama sonuçları için yeni güncelleme

google logo 2022 443

Google, hem sorgulama hem de sonuçların nasıl görüntülenmesi açısından Arama’yı sarsıyor: önümüzdeki aylarda büyük değişiklikler göreceksiniz.

Google arama sonuçları için yeni güncelleme. Örneğin, daha soruları yazmayı bitirmeden kısa süre sonra yanıtları kolayca bulabileceksiniz. Arama kutusuna yazmaya başladığınızda Google, ilgili temalar ve kategorilerin yanı sıra otomatik tamamlama önerileri içeren rozetler görüntüler. Amaç, her zaman olduğu gibi, alakalı sonuçlara daha hızlı ulaşmanıza yardımcı olmaktır.

Google Haritalar kullanışlı bir özellik alıyor

Arama sonuçları söz konusu olduğunda, Google’ın daha fazla dikey klip de dahil olmak üzere videolara daha fazla sorumluluk vermesini bekleyin. Google’a göre bu, kullanıcıların sonuçlarda gördüğü içerik biçimlerini çeşitlendirmeye hizmet ediyor. Mobil cihazlar göz atılabilir, görsel öncelikli sonuçlar ve sonsuz kaydırma merkezli bir yaklaşım üzerine kuruludur. Siz de kaydırdıkça ilgili konuları göreceksiniz. Bir şehre baktığınızda, önemli yerlerin fotoğraflarını, yol tariflerini, hava durumunu ve gezginler için ipuçlarını görebilirsiniz. Ayrıca, arama sonuçları, şehri ziyaret etmiş içerik oluşturucuların videolarını da gösterebilir.

Google, 4,1 milyar avro para cezası ödeyecek

Google arama sonuçları için yeni güncelleme

Google, insanların nasıl arama yaptığına dair bazı “ayrıntılı” özellikleri  de ayrıntılı olarak açıkladı. Daha fazla ayrıntı görmek veya önemsediğiniz şeylere odaklanmak için ilgili konuları ekleyip kaldırabilirsiniz. Farkında olmadığınız şeyleri keşfedebilirsiniz. Google, Oaxaca’nın plajlarını ve müzik geleneklerini örnek olarak kullandı. Bu, örneğin gezileri planlamak için ilham bulmanıza yardımcı olabilir.

Google hakkında şaşırtan iddia

Bu, ilgili aramaların bir evrimi gibi görünüyor. Sonuçları daha mantıklı bir şekilde düzenleyerek insanların konuları keşfetmesine yardımcı olmak için basitleştirilmiş bir yaklaşım olarak görülüyor. Sonuç olarak, her şey Arama’yı basitleştirmek ve ihtiyacınız olan (veya ihtiyacınız olduğunu bilmediğiniz) bilgileri size daha hızlı ulaştırmakla ilgili.

Yeni Silent Hill oyunu ortaya çıktı