Godfall inceleme puanlarıyla hayal kırıklığı yarattı

godfall

Yeni nesil konsollar için duyurulan ilk oyunlardan biri olan Godfall inceleme puanlarıyla büyük hayal kırıklığı yarattı. İşte konunun detayları.

Sony ve Microsoft tarafından geliştirilen yeni nesil konsollar nihayet satışa sunuldu. Bu konsolların satışa sunulmasıyla birlikte yeni nesil oyunlar da birer birer çıkmaya başladılar.

Oyun gündemini az çok yakından takip edenlerin de bildiği üzere ilk duyurulan yeni nesil oyunlardan birisi de Godfall olmuştu. Bu oyunun nasıl bir performans sergileyeceği hayli merak ediliyordu.

Dünyanın önde gelen oyun mecralarından bazıları Godfall’ın ilk incelemelerini yayınladı. Dilerseniz yayınlanan inceleme puanlarına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Godfall inceleme puanları

Metascore 63 (PS5)

God is a Geek 85
GamingTrend 75
Destructoid 70
Game Informer 70
JeuxActu 70
GamesRadar+ 70
Metro GameCentral 50
Digital Trends 50
TheGamer 50
EGM 40

Metascore 64 (PC)

PC Invasion 75
Shacknews 70
Millenium 60
IGN 60
Screen Rant 60

Net bir şekilde görüldüğü üzere Godfall yayınlanan ilk incelemelerde fena şekilde çuvallamış durumda. Oyunu beğenenden çok beğenmeyenin olduğunu da söylemek gerekiyor.

Elbette puanların bu kadar düşük olmasında beklentilerin çok yüksek tutulmasının etkisi de olabilir. Sonuç olarak Godfall şimdilik vasatın bir tık üzerinde bir oyun olarak değerlendiriliyor.

Belki incelemelerin sayısı arttıkça oyunun ortalama inceleme puanları da yükselebilir. Fakat şu anki tabloda durum pek de parlak değil diyebiliriz.

Bu arada dip not olarak belirtelim. Godfall Xbox Series X için de çıktı fakat oyunu bu platformda inceleyen yayın henüz yok.

PlayStation 5 ısınma sorunuyla gündemde


Yorumlar kapatıldı.