Godfall PC sistem gereksinimleri açıklandı

godfall 1

Gearbox Publishing ve Counterplay Games işbirliğiyle geliştirilen Godfall için PC sistem gereksinimleri açıklandı. İşte detaylar.

Yeni nesil konsollar için geliştirilen yapımlardan biri olan Godfall12 Kasım’da raflardaki yerini almış olacak. Counterplay Games’in geliştirici koltuğunda oturduğu yapımın dağıtımı ise Gearbox Publishing tarafından gerçekleştirilecek.

Sony’nin yeni nesil konsolu PlayStation 5 için çıkışını gerçekleştirecek olan yapım, PC’de de boy gösterecek. Başka bir ifadeyle bu oyun Microsoft’un yeni nesil konsolu Xbox Series X için gelmeyecek.

Peki bu yeni nesil oyunu PC‘de oynamak için ihtiyacımız olan minimum ve önerilen sistem gereksinimleri hangileri? Dilerseniz aşağıdan bu listeye göz atabilirsiniz.

İşte Godfall PC sistem gereksinimleri

Minimum

Windows 10
AMD Ryzen 5 1600 / Intel Core i5 6600
12GB RAM
AMD Radeon RX580 8GB / NVIDIA GeForce GTX1060 6GB

Önerilen

Windows 10
AMD Ryzen 5 3600 / Intel Core i7 8700
16GB RAM
AMD Radeon RX 5700XT / NVIDIA GeForce GTX1080Ti

Eğer son dönemde 10.000 TL civarında yeni bir oyun laptopu aldıysanız Godfall’ı rahatlıkla oynayabileceğinizi söylemek mümkün. Fakat elinizde 3 – 4 yıllık bir PC varsa önerilen sistem gereksinimleri tarafında sıkıntı yaşamanız kuvvetle muhtemel görünüyor.

Ayrıca oyun için istenen minimum RAM miktarının 12 GB olması da oyuncuları biraz zorlayacaktır. Malum günümüzde hala pek çok PC 8GB RAM ile satılıyor.

PS5 Dualsense Nintendo Switch’te de çalışıyor