God of War için daha fazla beklemeyin!

god of war 4

Sony bünyesindeki Santa Monica Studios tarafından geliştirilen God of War 20 Nisan’da raflardaki yerini alacak. Pek çok oyun mecrası kısa süre GoW için hazırladıkları inceleme yazılarını takipçileriyle paylaşmışlardı. Nitekim çıkış tarihinin yaklaşmasıyla birlikte Sony’de God of War’ı ön yüklemeye açma kararı aldı.

God of War artık yüklenebilir!

Eğer sizde GoW’u PS Store üzerinden satın aldıysanız, şimdiden oyunu yüklemeye başlayabilirsiniz. 20 Nisan saat 00:00’da da oyunu oynamaya başlayabileceksiniz. Öte yandan God of War’ın yaklaşık olarak 45GB’lık dosya boyutuna sahip olduğunu da tekrardan hatırlatalım.

Eğer PS4’ünüzde yer yoksa, oyunu dijital yerine kutulu olarak satın alıp, yerden tasarruf sağlayabilirsiniz. Hali hazırda GoW bazı e-ticaret sitelerinde satılmaya başlamış durumda. Yine kargo süresini hesaba kattığımızda oyunun elinize ulaşması 20 Nisan’ı bulacaktır.

Serinin devam oyunu olan yeni GoW, yine Kratos’un maceralarına odaklanacak. Oyunun GoW 4 ismi yerine direkt olarak God of War ismini taşıması ise yeni bir başlangıca işaret etmesi şeklinde yorumlanmıştı.

Keza Kratos’un yeni macerasında Yunan mitolojisi yerine İskandinav mitolojisindeki yaratıklar ve tanrılarla yüzleşeceğiz. Zaten bu durum yapımcı stüdyo tarafından da dile getirilmişti. Hatta bir sonraki oyunun da yine İskandinav mitolojisinde geçeceği belirtilmişti. Öyle görünüyor ki ikinci bir GoW üçlemesi gelebilir. Tabi ki bir sonraki GoW oyunu PS4’e mi yoksa PS5’e mi gelir, orası bilinmez.

Yakuza 6 inceleme puanları ortaya çıktı