Giyilebilir Hoparlör: WristBoom

giyilebilir hoparlor wristboom

Giyilebilir teknolojiler her geçen gün yaygınlaşıyor. Bu haberimize konu olan ürün ise bileğe takılan giyilebilir hoparlör WristBoom. Müzik meraklıları için her zaman yanlarında taşıyabilecekleri hoparlör haberimizde.

giyilebilir-hoparlor-wristboom-buyuk

Farklı sektörlerde gördüğümüz giyilebilir teknolojilere bir yenisi daha eklendi. Müzik meraklıları için geliştirilen WristBoom, kola takılan basit bir kablosuz hoparlör. Teknoloji dünyası için pek çığı açıcı bir yenilik olmasa da müzik meraklılarının tercih edebileceği bir ürün olabilir. Müzik severler için akıllı telefon ve tablet bilgisayarlar üzerindeki hoparlörlere bir alternatif olarak sunulan ürün uygun fiyatıyla dikkat çekiyor.

Sadece 20 Dolara satılan ürünün farklı renk seçenekleri buluyor. Üzerinde Güç, Bluetooth eşleştirme, ses açıp kısma ve şarkı ilerletme gibi tuşlar bulunan WristBoom, LED ışığı ile eşleşme ve şarj durumu hakkında bilgi veriyor. Tek bir şarj ile 4 ile 6 saat arasında müzik çalma vaad eden ürün, Bluetooth üzerinde veri aktarımı gerçekleştiriyor. Üretici, ürün için yaklaşık 8 metrelik bir menzil belirlemiş.

Samsung’tan Yeni Akıllı Saat Geliyor