Mükemmel Bir Müzik Ziyafeti

GR GSB 110 front 09223

Grundig Soundbar Hoparlör Ev Sineması, GSB 800 Siyah veya GSB 800 Beyaz modellerinin zarif tasarımı ile ses konusunda son teknoloji ürünlere meraklı sevgiliniz için güzel bir hediye alternatifi oluşturuyor.

GR_GSB_800_frontal_hoch_09089

 

Bluetooth bağlantılı olan üründe analog ses girişleri bulunuyor. Televizyon ile bağlantı yapılabilen ses sistemi, uzaktan kumanda ile kontrol edilebiliyor. Ayrıca televizyon kapalıyken bluetooth teknolojisi üzerinden, cep telefonu ve tabletteki müzikler kablosuz olarak paylaşılarak yüksek sesle müzik dinleme zevkini yaşatıyor. Kablo kalabalığını ortadan kaldıran ürün, 3D ses efektiyle sesleri en ince ayrıntısına kadar hissetmeye yardımcı oluyor.

Ürün Fiyatı: 249 TL

 GR_TR_1200_rechts_rot

Radyo dinlemeyi sevenler için Grundig TR 1200 Kırmızı veya TR 1200 Meşe Retro Tasarım Masa Radyosu ideal bir sevgililer günü hediyesi. Klasik Retro tasarımı ile RedDot ve Good Design Tasarım Ödülü alan ürün masa üstünde çok şık bir görünüm sunuyor. Ahşap kabini, bass reflex özelliği ile mükemmel ses performansı ve hassas radyo ayarı ile kullanıcı dostu bir ürün.

Ürün Fiyatı: 249 TL

GR_GSB_110_front_09223

Ses sistemlerine meraklı olanların beğenisini kazanacak Grundig Taşınabilir Bluetooth Hoparlör, GSB 120 ve GSB 110 modelleri bluetooth teknolojisiyle cep telefonu ve tabletteki tüm müziklerin kablosuz olarak paylaşılıp yüksek sesle dinlenmesine olanak tanıyor. Mükemmel ses performansı sergileyen ürünler, küçük boyutları sayesinde her yere kolaylıkla taşınabiliyor. Şarj edilebilir entegre pil ile 8 saate kadar kullanım süresi sunuyor. Ayrıca dahili mikrofonuyla hands-free konferans görüşmesi yapılabiliyor. Müziksiz yapamayan sevgiliniz için son derece ideal bir hediye seçeneği.

 Ürün Fiyatı: GSB 120 modeli 169 TL – GSB 110 modeli 99 TL

Medikal Görüntülemede Yüksek Performans Sağlıyor