Ghost Recon Wildlands’i ücretsiz deneyin!

wildlands

Ubisoft’un başarılı serilerinden biri olan Ghost Recon’un son oyunu bu hafta sonuna özel ücretsiz. İşte Ghost Recon Wildlands hakkındaki detaylar.

Son dönemlerde özellikle PC’de boy gösteren oyunların hafta sonlarına özel ücretsiz olarak yayınlanmasına alıştık. Her ne kadar bu durum kısıtlı bir süreyi kapsasa da oyunu denemek isteyen oyuncular için eşsiz bir tecrübe oluyor. Aslında bu sistemde iki taraf da kazanıyor. Oyunu oynayıp beğenenler satın alırken, satın almakta kararsız olanlar da bu sayede nihai kararlarını vermiş oluyorlar.

Bu hafta sonu da yine oynaması ücretsiz bir oyunumuz mevcut. Geçtiğimiz Mart ayında PC, PS4 ve Xbox One için yayınlanan Ghost Recon Wildlands bu hafta sonu ücretsiz olarak oynanabilecek.

Oyuncular diledikleri platform üzerinden oyunu ücretsiz olarak indirerek 3 gün boyunca oynayabilecekler. Ubisoft’tan yapılan açıklamaya göre Ghost Recon Wildlands 12 Ekim’de dijital mağazalar üzerinden ücretsiz olarak indirilebilecek. Oyunun oynama süresi ise 15 Ekim’de son bulacak.

Şunu da dip not olarak belirtelim. Ücretsiz sürümde oyuna 10 Ekim’de eklenecek olan Ghost War isimli yeni PvP modu da yer alacak. Bu modun haricinde oyunun çıkışında mevcut olan tüm modlara erişim imkanı sağlanacak.

Bu tarz uygulamaların hızla artıyor olması, biz oyun severler açısından iyi bir gelişme diyebiliriz. Aslında 2-3 günlük süreler, 1 haftaya kadar çıkartılabilirse o zaman bu süreçler bizler açısından çok daha verimli olacaktır.