Ghost Recon Wildlands 4K’da böyle görünüyor!

ghost recon

Geçtiğimiz günlerde açık betasıyla yüzbinlerce oyuncuya erişen Ghost Recon Wildlands için yeni bir video daha yayınlandı. İşte konu hakkındaki detaylar.

Ubisoft’a bağlı olan Montreal stüdyosu tarafından geliştirilen Ghost Recon Wildlands geçtiğimiz günlerde kapalı beta sürecinden açık beta sürecine geçmişti.

Açık beta sürecinde bir haftadan daha kısa bir süre içerisinde yüzbinlerce oyuncuya ulaşmayı başaran yapım, şimdiyse raflardaki yerini almak için geri sayıma geçmiş durumda.

Peki Ghost Recon Wildlands satışa sunulduğunda, PC’niz bu oyunu rahatça oynamanıza imkan verecek güce sahip mi? Şayet 2GB’lık bir ekran kartınız, 3 nesil iyi kötü bir i5 işlemcili bilgisayarınız varsa zaten bu yapımı öyle ya da böyle oynarsınız. Fakat gerçekten iyi bir sisteminiz varsa, işte o zaman GR: Wildlands sizin için bir oyundan da öteye geçecektir.

GPU tarafında Nvidia ile desteklenen yapım için yayınlanan yeni video bu tezi sonuna kadar destekler nitelikte görüntüler içeriyor. 60 fps’de 4K çözünürlükle oynanan Ghost Recon Wildlands’e ait bu videoya aşağıdan göz atabilirsiniz. (Eğer monitörünüz 4K destekliyorsa, alt kısımdan video çözünürlüğünü arttırmayı unutmayınız.)

Bu görüntülerin Nvidia Geforce GTX üzerinden kayıt edildiğini de sizlere belirtelim. Yani böyle bir ekran kartına sahipseniz, bu oyunu bu grafikler eşliğinde oynayacaksınız demektir.

Dip not olarak Ghost Recon Wildlands’in PC, PlayStation 4 ve Xbox One için eş zamanlı olarak 7 Mart’ta satışa sunulacağını da hatırlatalım.