Geniş ekranlı Honor Band 7 piyasaya sürüldü

hh6

Akıllı bileklik konusunda adından sıkça söz ettiren Honor, bir süredir konuşulan yeni bilekliği Honor Band 7’yi tanıttı.

Şirket düzenlediği etkinlikle beraber  yeni Honor 80 GT akıllı telefonunu ve Honor Pad V8 Pro tabletinin yanında çokça konuşulan  Honor Band 7’yi de piyasaya sürdü. En son giyilebilir cihaz, Band 6’nın üst özellikleriyle piyasaya sürülürken, uygun fiyatıyla da dikkat çekiyor.

Honor Band 7

Honor Band 7, selefine benzer bir tasarımla geliyor. Kayışla birleşen dikdörtgen bir kadranı vardır. Parlak metal bir kasa ile birlikte gelir ve 2,5D kavisli cam korumalı 1,47 inç renkli AMOLED ekrana sahiptir. Bu ekran, aynı kategorideki diğer ürünlerle eşittir. Başvuru için, yaklaşmakta olan Redmi Band 2 benzer ekran özelliklerine sahip.

Giyilebilir cihaz, tüm olağan fitness izleme özelliklerine sahiptir. Tüm hava koşullarında kan oksijen izlemeyi, kalp atış hızı izlemeyi ve uyku izlemeyi destekler. Grup ayrıca çeşitli spor aktivitelerini izlemek için 96’dan fazla spor moduna sahip.

hhhh

Bunun ile beraber Honor Band 7, 14 günlük normal kullanım ve 10 günlük yoğun kullanım ömrüne sahip bir batarya ile donatılmış durumda. Bağlantı özellikleri olarak hızlı şarjı ve Bluetooth 5.2’yi destekler. Ödeme desteği, uzaktan kumandalı fotoğrafçılık ve müzik çalma kontrolleri imkanı sağlıyor.

Giyilebilir cihaz için Rose Pink, Cedar Blue ve Magic Night Black olmak üzere 3 ana renk seçeneği yer alıyor.  Honor Band 7 35 dolar fiyatla piyasaya sürüldü. 6 Ocak’tan itibaren ilk olarak Çin’de satışa çıkacak olan cihaz daha sonra küresel pazardaki yerini alacak, ancak resmi olarak küresel pazar tarihinin açıklanmadığını da belirtelim.

Samsung, küresel ekonomik krize rağmen çip üretimini genişletiyor