Honor Band 5 duyuruldu! İşte özellikleri!

Honor Band 5

Honor’un akıllı bileklik modeli Honor Band 5 tanıtıldı. Spor özellikleri ile dikkat çeken Honor Band 5 bakalım bizlere neler sunuyor?

Huawei çatısı altında olan Honor, merakla beklenen yeni akıllı bileklik modelini tanıttı. Band 5 olarak isimlendirilen bu model, yapısından da anlayacağınız gibi spor yapanlara daha çok hitap ediyor. 0.95 inç büyüklüğünde renkli AMOLED ekran ile gelen akıllı bileklik, Bluetooth 4.2 teknolojisi ile Android 4.4. KitKat ve iOS 9 ve üzeri sistemlerde kullanılabiliyor.

Honor MagicBook Pro tanıtıldı! İşte MagicBook Pro özellikleri!

Adımsayar, Uyku takip, Egzersiz takip, Oturma hatırlatıcı özelliklerine sahip olan bileklik, kalp ritmi ölçme özelliğine de sahip. 6 eksenli sensörü sayesinde daha doğru bir ölçüm yapana Band 5, suya ve toza dayanıklı bir yapıya sahip. 43 x 17,2 x 11,5 mm boyutlarındaki Band 5, sadece 22.7 gram ağırlığa sahip.

Honor 9X tanıtıldı! İşte Honor 9X özellikleri!

100 mAh kapasiteli bataryası ile 14 gün kullanım süresi ve 20 güne kadar bekleme süresi sunan Band 5’in, Meteor Siyahı, Geceyarısı Mavisi ve Pembe renk seçenekleri bulunuyor. Hem iOS hem de Android’de arama ve mesaj bildirimlerini gösteren bu bileklik 29 Temmuz tarihinde Çin’de yaklaşık 25 dolar gibi oldukça uygun bir fiyattan satışa sunulacak.

Honor Band 5