Gençler İstedi Woops Yaptı

avea woops

Avea’nın gençlik markası Woops, içeriği tamamen gençler tarafından belirlenen yeni “Woops Fenomen Paket”i gençlerin kullanımına sundu.

Avea’nın gençlik markası Woops’un Facebook hesabı üzerinden gerçekleştirilen ve Türkiye’de ilk kez gençlere ihtiyaç ve taleplerine göre kendi ideal paketlerini oluşturma fırsatı veren  “Fikir Senden Paket Woops’tan” yarışması sonuçlandı.

Türkiye’de ilk ve tek olma özelliğini taşıyan yarışmayla, Woops’lulara, dakika, SMS, internet seçeneklerinin her birinden seçim yaparak; sadece dakika, sadece SMS, sadece internet, dakika+SMS, dakika+internet, SMS+internet ya da her şey dahil paket oluşturabilme özgürlüğü tanındı.

 Print

Woops’lu gençlerin, ihtiyaçları kapsamında belirledikleri paket içerikleri arasında yapılan oylama sonucunda en yüksek oyu, “her yöne 1000 dakika + her yöne 5000 SMS + 2 GB internet” içeren paket aldı.  Paket içeriğinin belirlenmesinin ardından ise, yeni bir yarışmayla Woops kullanıcılarından bu paketin fiyatını tahmin etmeleri istendi.

Paket içeriğinin belirlendiği yarışma sonucunda, ‘Woops Fenomen Paket’in fiyatını doğru tahmin eden 100 talihli faturasız Woops’lu ise bu paketten tam 12 ay boyunca ücretsiz yararlanma fırsatını kazandı. Böylece, paketin fiyatını doğru tahmin eden 100 faturasız Woops’lu, 12 ay boyunca ücretsiz olarak toplamda 1 milyon 200 bin dakika konuşma, 6 milyon SMS gönderme ve 2 bin 400 GB’lik internet kullanma hakkına sahip oldu.

Sony RX10 için Yeni Tanıtım Videosu Geldi