Avea Woops Furyası

Woops

Avea, Türkiye’deki genç nüfusu, sınırsız iletişim ve sosyalleşmenin yeni adresi olacak gibi gözüken Woops markasıyla buluşturuyor.

Genç nesilin yüzde 30’a yakın payını bünyesinde bulunduran Avea, bu avantajından faydalanarak yeni bir uygulama geliştirdi. Woops ile gençlere her hafta yeni ve değişik bir teklifle gelmeye hazırlanan Avea, hem gençlerin ihtiyacını karşılayacak, hem de heyecanına ortak olacak. Hem de oldukça yüksek bir sayıda paket ile geliyor. Woops’ta tam tamına 2 milyon 97 bin 151 paket seçeneği var. Woops

Avea Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Dehşan Ertürk, Woops ile hem abone sayısını arttıracaklarına hem de mevcut müşterilerin memnuniyetinin devamını sağlayacağını söylüyor. Ertürk yaptığı açıklamada ayrıca, “Fonksiyonel fayda açısından daha güçlü oluşumuz ve yaratacağımız teklif dinamizmi sayesinde, taklit edilmesi ve cevap verilmesi zor bir gençlik markası yarattık. Hedefimiz, gençlerde ‘Acaba sıradaki ne olacak?’ merakını canlı tutmak” dedi.

Hedeflerinin 15 milyonluk genç nüfusun ihtiyaçlarını karşılamak olduğunu da sözlerine ekleyen Dehşan Ertürk, “Woops’un gençlere ilk kez “merhaba” dediği Türkiye’nin en büyük Twitter etkinliği #Bibuluşsak, 4 gün gibi kısa sürede 30 milyonluk görünüm sağladı. 2 milyondan fazla ihtiyaca göre, mikro düzeydeki kişiselleştirilmiş paketle gençlere ‘hoş geldiniz’ diyoruz.” dedi.

Ertürk, Woops’u yaratmalarındaki amaçlarını ise şu şekilde özetledi: “Dünya genelindeki mobil tüketicilerin dağılımlarını ve oranlarını araştıran Our Mobile Planet’in çalışması Türkiye’de 2013 yılı içinde özellikle 18-24 yaş arasındaki mobil kullanıcıların artttığını gösteriyor. Buna göre, genç mobil kullanıcıların sayısı bu yıl içinde 2 katına çıktı.Teknolojinin en yakın takipçileri olan genç nesil, bizim hedef kitlemiz durumunda.”