GeForce Now Türkiye’de hizmete sunuldu!

Nvidia GeForce Now

GeForce Now için merakla beklenen Türkiye sunucuları sonunda açıldı. Beta sürecinde olan sürüm için kodlar geçtiğimiz gün aktive edildi.

Son 2 yıldır dünya bulut üzerinden oyun oynama üzerine ciddi tartışmalara sahne oluyor. Malum oyunların bulut üzerine taşınması güçlü ve pahalı bilgisayarların sonunu getirebilecek projelerden. Elbette bu projenin artıları ve eksileri hala tartışmaya açık. Fakat bulut tabanlı oyun sisteminin müthiş bir geleceği olduğu da inkar edilemez.

Bulut tabanlı oyun sistemlerinden en popüleri olan GFN geçtiğimiz gün Türkiye sunucularını açtı. Beta koduna sahip olanlar şimdiden bu sistemi test etmeye başladılar.

GeForce Now Türkiye’de hizmete sunuldu!

Sistem üzerine gelen yorumların genel anlamda olumlu olduğunu söyleyebiliriz. Yani elinizde çok güçlü bir tablet olmasa bile RTX destekli oyunları kasmadan, donmadan oynayabiliyorsunuz. Elbette burada sağlam bir internet bağlantısına ihtiyaç duyacağınızı hatırlatmak gerekiyor. Aksi takdirde sonuç pek de beklediğiniz gibi olmayabilir.

Mart ayında tüm Türkiye’nin kullanımına sunulacak olan bu sistem sayesinde aylık belirli ücretler ödeyerek dilediğiniz yerde dilediğiniz oyunları deneyimleyebileceksiniz.

Elbette bulut üzerinden oyun oynamak aşırı şekilde internet sömüren bir sistem. Dolayısıyla bu sistemi kalkıp da mobil veri üzerinden test etmenizi önermeyiz.

Yoksa 10GB tanımlı olan internet paketiniz sadece birkaç saat içerisinde tükenebilir. Bu yüzden tedbirli olmanızı tavsiye ederiz

Game Pass sistemi 2021 ile birlikte düşmeye başladı! İşte konunun detayları!