GeForce NOW , THQ Nordic’ten yeni oyunları müjdeliyor

GeForce NOW

2023 yılıyla birlikte GeForce Sistemi’ne yeni oyunlar gelmeye devam ediyor. Yeni yılın ilk ayında GeForce NOW Kütüphanesine beş oyun eklenirken, Ocak ayında toplamda 24 yeni oyun oyuncularla buluşacak.

NVIDIA G-SYNC özellikli monitör desteğiyle GeForce NOW ilk kez istemciye göre akış hızını değiştirecek ve Reflex özellikli oyunlarda istemci ekranlarında sorunsuz ve anlık kare güncellemeleri sunarak toplam gecikmeyi daha da azaltacak.

CES 2023’te HP, NVIDIA GeForce NOW için OMEN Gaming Hub aracılığıyla desteğini duyurdu. Bu iyileştirmeyle, son model HP dizüstü bilgisayarlarında bulunan, 1.500’den fazla oyundan oluşan GeForce NOW kitaplığına erişim mümkün olacak ve GeForce kalitesinde oyun performansı deneyimlenebilecek.

GeForce NOW

GeForce NOW Kütüphanesi Büyümeye Devam Ediyor

Şu an GeForce NOW Kütüphanesinde desteklenen 1.500 ‘den fazla oyunun 400’ü 2022 yılında eklendi. Üyeler, Electronic Arts ve Ubisoft gibi en iyi yayıncılardan, Valheim ve Rust gibi popüler PC indie oyunlarından ve Fortnite ve Genshin Impact gibi 100 ‘den fazla popüler ücretsiz oyunu kütüphaneden seçip oynayabiliyor.

2023 yılı, RTX destekli Portal’ın da dahil olduğu, piyasaya sürülecek en büyük PC oyun lansmanlarından bazılarını da beraberinde getiriyor.

Tam ışın izleme, RTX destekli Portal’ın her sahnesini dönüştürerek ışığın yansımasını ve her alanın yeni yüksek çözünürlüklü, fiziksel tabanlı dokulardan ve gelişmiş yüksek poli modellerden etkilenmesini sağlıyor. Işın izleme özelliğiyle yaratılan ışık ve gölgeler oyunculara gerçekçi bir oyun deneyimi sunuyor.

GeForce NOW

Yeni Oyunlar THQ Nordic’ten

 GeForce NOW kütüphanesine gelen beş THQ Nordic oyunuyla yeni ve heyecan verici maceralara atılabilirsiniz! Favori dijital mağazanızdan Steam ve Epic Games Store sürümlerine tüm GeForce NOW uyumlu cihazlar üzerinden erişmek şimdi hiç olmadığı kadar kolay!

Ocak ayında GeForce NOW kütüphanesine katılacak oyunların listesi:

 Farlanders (Steam’e 17 Ocak’ta eklenecek)