Ge Force Now hangi oyunları kapsıyor?

GeForce Now Android

Türkiye’de de sunucularını hizmete sokacak olan Ge Force Now hangi oyunları kapsayacak? İşte bu sorunun cevabı.

Bulut üzerinden oyun hizmeti veren Ge Force Now’ın pek çok ülkede uzun süredir hizmet verdiği zaten biliniyordu. Şimdi ise Ge Force Now’ın Türkiye sunucuları hizmete girdi. Önümüzdeki günlerde Türkiye’deki oyun severlere hizmet verecek olan bu sistemin hangi oyunları kapsayacağı ise büyük merak konusu.

Ge Force Now’ı kullanarak yüzlerce oyuna anlık olarak istediğiniz yerden ulaşabileceksiniz. Steam, Epic Games Store, Uplay ve benzeri sistemler ile eş zamanlı olarak hizmet veren Ge Force Now ile birlikte hali hazırda PC’nizde oynadığınız tüm oyunlara erişim imkanınız olacak.

Yine de tüm oyun listesine buradan göz atabilrisiniz.

Ge Force Now hangi oyunları kapsıyor?

Şunu da belirtmemiz gerekiyor. Buluttan oyun oynama sistemi ile güçlü bir bilgisayarınız olmasa bile dilediğiniz yapımları RTX desteği ile oynayabileceksiniz. Elbette bu sistemden yararlanmak için sağlam bir internet bağlantısına ihtiyacınız olacak.

Bu kapsamda en çok merak edilen soru ise bu oyunların telefon üzerinden oynanıp oynanamayacağı. Hemen belirtelim. Evet telefon üzerinden de bu oyunları oynamanız mümkün olacak. Fakat wi-fi yani kablosuz ağa bağlı olmadığınız süreçte mobil veriniz kullanılacağı için internet kotanızın hızlı bir şekilde tükenme ihtimali olduğunu unutmamanız lazım.

Elbette operatörler ileride Ge Force Now’ı kapsayan bazı paketler de duyurabilirler. Bekleyip göreceğiz.

Apple AirPods 3 ne zaman çıkacak?