Galeri: Transformers The Last Knight!

Transformers Rise of The Dark Spark Galaksiyi Tutusturuyor

Transformers Last Knight 23 Haziran 2017’de gösteerime girecek; Yapım; Oscar, Emmy, Saturn gibi pek çok ödüle sahip inanılmaz oyuncu kadrosu ve bir o kadar etkileyici süper otomobillerle dikkat çekiyor.

Transformers 5: The Last Knight; yeni bol ödüllü oyuncuların yanı sıra, orijinal üçlemeden ve dördüncü filmden yıldızlarla dolup taşacak. Dördüncü filmden Mark Wahlberg ve Stanley Tucci’nin yanı sıra, ilk üçlemeden Josh Duhamel, Tyrese Gibson ve John Turturro da kadroda yer alacak. Ancak asıl bomba isim ise, hiç şüphesiz sinema tarihinin en iyi oyuncularından biri olan Antohny Hopkins’in kadroya katılması olacak. Filmin yapım bütçesi 260 milyon dolar. Bu rakam, onu, Batman V Superman’den bile pahalı kılıyor.

Peter Cullen ve John Goodman; sinema, tiyatro ve seslendirme devleri de kadroda.

Yapım, Micheal Bay’in yönetmenliğini üstleneceği son Transformers filmi olacak. Ancak bu, serinin bittiği anlamına gelmesin zira 4 ekstra film için anlaşma şimdiden sağlandı bile.

Diğer bir yıldızlar karması ise kullanılan otomobiller. Şimdi filmde karşılaşacağımız süper otomobillerinden bazılarını tanıyalım ve görsellerin tadını çıkartalım.