Transformers 5, Gölgeler Arasından Sıyrıldı!

translastknight001f

Dünya çapında 4 milyar dolara yakın gişe hasılatı elde eden Transformers serisi, beşinci halkasıyla karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Gişe rekortmeni serinin son filminin, ismi dahil pek çok detay ışıkla buluştu.

Transformers serisinin; oyunculuk, yönetmenlik becerisi ve senaryo olarak zirvede olduğu söylenemez. Ancak müthiş aksiyonu, üstün görsel efektleri, Oscarlı müzikleri ve elbette Optimus Prime faktörüyle, dört filmde yaklaşık 4 milyar dolar gişe hasılatı elde etti.

Transformers’in resmi ismi belli oldu. Açıklanan resmi bilgilere göre zincirin yeni halkası Transformers Last Knight ismiyle gösterime girecek. Asıl önemli öge ise, Last Knight görselinin yanında bulunan Optimus Prime görseli. Bu da bizi, tüm Cybertron şövalyelerinin neslinin tükendiğini ve son Şövalyenin Optimus Prime olduğunu vurguluyor.

Transformers
Last Knight

Serinin son halkası, çok tartışılan, otoritelerce yerden yere vurulan ama yine de akıl almaz gişe hasılatları elde edilmesinde baş rolü oynayan Michael Bay’in son Transformers filmi olacak. Ünlü yönetmen, artık ailesiyle vakit geçirmek istediğini ve bu tatil sürecinden sonra da, farklı projelere yöneleceğini işaret ediyor.

Filmin baş rolünde, Age of Extinction’da da baş rol alan Mark Wahlberg bulunacak. Diğer yıldız isimler arasında, ilk üçlemede yer alan  Josh Duhamel’in yanı sıra, Isabela Moner (kendisini Nickelodeon film ve dizilerinden tanıyoruz) ve Jean Dujardin, Stephen Merchant ile Jerrod Carmichael gibi usta isimler yer alacak. Last Knight, 2017 yılının yaz aylarında, yaklaşık 200 milyon dolar yapım bütçesi ile gösterime girecek.

Google Project Soli ile bir hayal daha gerçek oluyor!