Optimus Prime’a Ne Oldu?

transformers 3 movie HD

Dünyaca ünlü sinema dergisi Empire, Transformers 4: Age Of Extinction’dan, başrol oyuncuları ve Optimus Prime’ı içine alan bir kare yayınladı. Ancak bu Optimus Prime, tanıdığımız Optimus Prime’a hiç benzemiyor.

Micheal Bay ve Steven Spielberg’ün yönetmenlik ve yapımcılığını üstlendiği, sinema otoritelerinden çok iyi puanlar alamasa da, izleyicilerden tam not alan ve üç filmiyle yaklaşık 3 milyar dolar hasılat yapan Transformers serisinin, dördüncü halkasının beyaz perde ile buluşacağı birkaç ay önce resmen açıklanmıştı. Filmin hemen hemen tüm kadrosu değişti ve Shia LaBeouf, Megan Fox, Josh Duhamel, John Turturro gibi isimlerin yerini Mark Wahlberg, Nicola Peltz, Stanley Tucci, Jack Reynor, Titus Welliver ve Li Bingbing gibi birbirinden usta isimler aldı.

Transformers Revenge of the Fallen optimus prime

                                                                                                          Transformers 2: Revenge Of Fallen’dan Optimus Prime

Buraya kadar hiçbir sorun yok ama Optimus Prime’ın suratının neredeyse tamamen değişmesi ve vücudunda kırmızı renkten gene neredeyse eser kalmaması “Acaba bu farklı bir Autobot mu” sorularını beraberinde getirdi. Neyse ki efsanevi seslendirme sanatçısı Peter Cullen’ın kadroda olması, bu satırların yazarı da dahil olmak üzere tüm Transformers hayranlarını bir nebze rahatlattı.

transformers-age-extinction-optimus-prime-570x739

                                                                                                                                    Transformers 4’den Optimus Prime

İki fotoğrafa bakmanızı ve farkları gözlemlemenizi tavsiye ediyoruz.