Galaxy Z serisi için güncelleme müjdesi geldi

Samsung katlanabilir cihazları için S Pen yapacağını duyurdu

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, şu ana kadar satışa sunduğu bütün katlanabilir akıllı telefon modelleri için oldukça kapsamlı bir içerik listesi olan OneUI 4.1.1. sürümünü servis edecek.

Galaxy Z serisi için güncelleme müjdesi geldi. Akıllı telefon dünyasının en önemli isimlerinden biri olan Samsung, katlanabilir akıllı telefonlar söz konusu olduğunda tartışmasız bir numaralı isim. Güney Koreli teknoloji devi, bu pazarda öylesine önde ki şu an için bırakın rekabeti, yanına yaklaşabilen bir isim dahi yok.

Samsung Galaxy Z Fold 4 özelliği diğer cihazlara geliyor!

Ancak bu durum Samsung’u rehavete sürüklemiyor ve şirket hemen her gün bu cihazları için çalışmaya devam ediyor. Samsung tarafından katlanabilir akıllı telefon sahipleri için son haberse, kapsamlı bir güncelleme paketini işaret ediyor.

galaxy z tab 3

Galaxy Z serisi için güncelleme müjdesi geldi

Güney Koreli teknoloji devi tarafından yapılan açıklamaya göre, şu ana kadar piyasaya sürülmüş olan; Samsung Galaxy Z Fold4, Samsung Galaxy Z Flip4, Samsung Galaxy Z Fold3, Samsung Galaxy Z Flip3, Samsung Galaxy Z Fold2, Samsung Galaxy Z Flip ve Galaxy Fold modellerinin tamamı, Android 12L tabanlı One UI 4.1.1. güncellemesine erişebilecek.

galaxy 4

Peki bu güncelleme ile katlanabilir akıllı telefonlara ne gibi özellikler eklenecek dersiniz? Güncelleme paketinin içeriğine baktığımız zaman son derece zengin bir özellik listesi olduğunu görüyoruz. Ancak bunlar içerisinden en çok dikkat çekenlerin, çoklu görevler için sürükle ve bırak desteğinin gelmesi, kapakta bulunan ekrandan kameranın kontrol edilmesi, uygulamalara daha hızlı erişim ve tabi uygulamalar arasında daha hızlı geçiş yapma gibi özellikler olduğunu söyleyebiliriz. Samsung’dan yapılan açıklamaya göre güncelleme sırası yeniden eskiye doğru olacağı için, bu paketi ilk alacak olan kullanıcılar, Galaxy Z Fold4 ve Galaxy Z Flip4 sahipleri olacak.

Google Chrome yeni güvenlik güncellemesini duyurdu!