Galaxy Z fold 4 resmi basın görselleri sızdırıldı

y5 1

Son gelen bilgiler ile beraber Samsung’un bir sonraki Unpacked etkinliği 10 Ağustos’ta yapılacağı belli oldu. Teknoloji devinin bu etkinlikte Galaxy Z Fold 4, Z Flip 4 ve Watch 5 serisini duyurması bekleniyor. 

Bugün ise bazı blog sitelerinde Galaxy Z fold 4‘ün sızdırılmış görüntülerini yayınlandı. Firmaya yakın blog siteleri de bu görüntüleri doğrularken cihazın bazı temel özellikleri de ortaya çıkmış oldu.

Galaxy Z Fold 4’ün sızdırılmış görüntüleri, genel tasarımının geçen yılki Galaxy Z Fold 3’e benzer olacağını gösteriyor. Bununla birlikte, renderlar cihazın bej, gri ve siyah gibi üç renkte geleceğini gösteriyor.

Galaxy Z fold 4

Daha önce gelen bilgilerde ise Z Fold 4’ün iç ve dış ekranlarının öncekinden daha iyi bir en-boy oranı sunacağı söyleniyordu. Sızdırılan fotoğraflar ile beraber cihazın yana bakan bir parmak izi tarayıcı ile donatıldığını gösteriyor. Cihazın sol tarafında bir SIM tepsisi olacağı gözüküyor.

Gelen bilgilere göre Galaxy Z fold 4’ün 7.6 inç katlanabilir AMOLED panele ve 6.2 inç AMOLED kapak ekranına sahip olacağını ortaya koydu. Her iki ekranın da 120Hz yenileme hızı desteği ile gelecek.

Snapdragon 8+ Gen 1, Galaxy Z Fold 4’e güç verecek. Katlanabilir telefon, 12 GB / 16 GB LPDDR5 RAM ile donatılacak. 256 GB / 512 GB / 1 TB UFS 3.1 depolama alanı ile gelebilir. One UI arayüzü boyunca etiketlenecek olan Android 12 OS ile önceden yüklenmiş olarak gelecek. 25W hızlı şarj ile 4.400mAh pil özelliği ile kullanıcıların karşısına çıkacak.

Z Fold 4, 10 megapiksel ön kameraya sahip olacak ve katlanabilir ekranın altında 16 megapiksel kamera bulunacak. Arka kamera kurulumunda 50 megapiksel ana kamera, 12 megapiksel ultra geniş lens ve 3x optik zoom destekli 12 megapiksel telefoto kamera bulunacak.

iPhone 14 Max üretiminde sorunlar yaşanıyor