Galaxy Z Fold 2 ve Flip 2 fiyatı düşecek!

Galaxy Z Fold 2 ve Flip 2 fiyatı düşecek

Samsung Galaxy Fold 3’ü satışa sunmaya hazırlanıyor. Bu cihazın satışa çıkmasıyla Galaxy Z Fold 2 ve Flip 2 fiyatı da düşecek. İşte detaylar.

Katlanabilir ekranlı telefon denildiğinde akla gelen ilk isimlerden biri olan Samsung önümüzdeki günlerde yeni nesil katlanabilir ekranlı modellerini satışa sunacak.

Güney Koreli teknoloji devi ilk etapta Galaxy Z Fold 3 modelini satışa sunacak. Sonrasında ise Z Flip 3 modeli raflardaki yerini alacak.

Burada asıl önemli olan unsur ise Z Fold 3 modelinin fiyatı. Sızdırılan bilgilere göre Z Fold 3 1600 dolarlık bir etiketle satışa sunulacak. Hali hazırda Fold 2’nin fiyatı ise 1700 dolar.

Galaxy Z Fold 2 ve Flip 2 fiyatı düşecek!

Mevcut durumda yeni model 1600 dolara satılıyorken, eski modelin 1700 dolardan satılmaya devam etmesi zaten beklenemez. Dolayısıyla Samsung öyle ya da böyle fiyatı düşürecektir.

Zaten Fold 2 modeli de satıştan kaldırılmış durumda. En azından Samsung’un online satış kanallarından.

Elbette burada asıl merak ettiğimiz unsur bu indirimin ülkemizdeki fiyatlara nasıl yansıyacağı. Açıkçası şu anda bu konuda net bir bilgi yok. Fakat Fold 2‘nin güncel fiyatının 16000 TL civarında olduğunu söyleyebiliriz.

Eğer Fold 3 de bu civarlarda bir fiyattan gelirse muhtemelen Fold 2’nin fiyatı 12000 – 13000 TL seviyelerine kadar düşebilir. Fakat Fold 3 fiyatı 20000 TL ve üzeri etiketle gelirse Fold 2 fiyatı da düşmeyecektir. Yine de bekleyip göreceğiz.

Çinli akıllı telefon üreticilerinden Google vurgusu detaylar için tıklayın