Galaxy Z Flip 5 yeni kapak ekranı ile rakiplerinden ayrılacak

z flip

Katlanabilir akıllı telefon dünyasının yeni yıldızı olması beklenen Galaxy Z Flip 5’in ikincil ekranından beklentiler hayli yüksek.

Galaxy Z Flip 5 yeni kapak ekranı ile rakiplerinden ayrılacak. Galaxy Z Flip 5, bu yıl, daha geniş bir kapak ekranıyla önemli bir yükseltme alacak. Daha önceki nesilleri hatırlarsanız, dış ekranlar sınırlı işlevsellikle geliyordu, bildirimleri gösterme, widget eklemek ve selfie çekme gibi bazı özellikleri içeriyordu. Ancak, yeni Galaxy Z Flip 5 bu konuda farklılık yaratacak. Aslında, bu cihaz kapak ekranı için özel olarak optimize edilmiş bazı Google uygulamalarıyla çıkacak.

z flip

Samsung’un Galaxy Z Flip 5 modelinin kapak ekranı, Sammobile’ın yeni raporuna göre önemli bir güç kazanacak. Samsung, bu cihazın kapak ekranına Google ile işbirliği yaparak bazı uygulamalar eklemeyi planlıyor. Google Haritalar, Google Mesajlar ve YouTube gibi uygulamaların dahil olduğu belirtiliyor. Bu uygulamaların, kapak ekranı için optimize edilmiş Samsung’un kendi uygulamalarıyla tamamlanacağı açıklandı.

z flip 5

Galaxy Z Flip 5 yeni kapak ekranı ile rakiplerinden ayrılacak

Galaxy Z Flip 5’in kapak ekranının, önceki modellere göre önemli ölçüde daha büyük olacağı belirtildi. Cihazın üst yarısını neredeyse tamamen kaplayacak olan 3,4 inçlik bir kapak ekranına sahip olması bekleniyor. Karşılaştırma yapılacak olursa, Galaxy Z Flip 4‘ün kapak ekranı 1,9 inç panel içeriyor. Ancak, Moto Razr 40 Ultra’nın dış ekranı 3,6 inçlik ekrana sahip olacak şekilde daha büyük olacak.

Samsung Galaxy Z Flip 3, Flip 5G ile aynı ağırlığa sahip

Galaxy Z Flip 5 ve Z Fold 4’ün yeni bir menteşe mekanizması ve güçlü Snapdragon 8 Gen 2 yonga setiyle birlikte gelmesi bekleniyor. Kıvrılabilir telefonun 6,7 inç FHD+ AMOLED ana ekranı ve 120Hz yenileme hızı olacak. Muhtemelen çift arka kamera kurulumu ile, 12MP ana sensörle birlikte gelmesi planlanıyor. Bu yıl Unpacked etkinliğinde, diğer birkaç ürünle birlikte piyasaya sürülmesi beklenen akıllı telefonun daha fazlasını görmek için sabırsızlanıyoruz. Galaxy Z Flip 5 yeni kapak ekranı ile rakiplerinden ayrılacak.

Starfield’dan 45 dakikalık video geldi