Galaxy Z Flip 5 fiyatı beklenenden çok daha düşük olabilir

Samsung Galaxy Z Fold 3 ve Z Flip 3'ün lüks versiyonları tasarlandı!

Akıllı telefon kullanıcıları, Güney Koreli teknoloji devi Samsung’un bir sonraki katlanabilir telefon modelinden birçok beklentisi var.

Galaxy Z Flip 5 fiyatı beklenenden çok daha düşük olabilir. Galaxy Z Fold serisi katlanabilir akıllı telefon dünyasının en güçlü cihazlarını içeriyor. Ancak bu telefonun fiyat konusunda pek de mütevazi olmadığını kesinlikle belirtmemiz gerekli. Tabi bu da Galaxy Z Flip serisinin ön plana çıkmasını sağlıyor. Ancak fiyat olarak daha uygun fiyatlı olan Flip serisinin de abisine göre oldukça büyük eksikleri var.

Samsung W23 flip 2

Öncelikle Galaxy Z Flip cihazlarının zoom kameraları yok, sahip oldukları kameralar Samsung’un amiral gemisi telefonlarındaki kadar harika değil ve pil ömrü güvenilir değil. Ayrıca, zaman zaman oldukça kullanışlı olan bir yazılım özelliği olan Samsung Dex’i de kaçırıyorlar. Samsung Dex, bir TV veya bir PC’de ekran yansıtma veya HDMI ve birkaç USB bağlantı noktasına sahip ayrı bir ünitenin aracılığıyla çalışmanız için bir masaüstü ortamı sunar.

Samsung bu yıl rekor satış rakamlarına ulaştı!

Galaxy Z Flip 5 fiyatı beklenenden çok daha düşük olabilir

Galaxy Z Flip‘lerin, Samsung’un diğer yüksek kaliteli telefonlarında standart olan bazı özellikleri kaçırması şaşırtıcı değil. Z Flip’lerin model numaralarına göre değerlendirirsek, tam anlamıyla amiral gemisi telefonlar olmadıkları açık.

Aslında bu telefon en iyi ve en yeni Snapdragon işlemci ve yüksek yenileme hızlı ekranlar gibi birçok yüksek kaliteli özellikleri var, ancak fiyat veya kompakt boyutlar gibi çeşitli faktörler nedeniyle bazı özelliklerden ödün vermek zorunda kalıyor.

Samsung Galaxy Z Fold 3 ve Z Flip 3'ün lüks versiyonları tasarlandı!

Bununla birlikte kullanıcıların yeni Flip modelindeki en büyük beklentisi, telefonun kapatıldığında ortaya çıkan boşluğun giderilmesi. Tabi bunun yanında biraz önce yukarıda saydığımız noksanların da Flip’e eklenmesini talep ettiklerini belirtelim. Bununla birlikte eğer Güney Koreli teknoloji devi, söz konusu taleplerin tamamına kulak verir ve Flip’i bu yönde geliştirirse işte o zaman fiyat da artar mı orası bilinmez. Galaxy Z Flip 5 fiyatı beklenenden çok daha düşük olabilir.

Meta 10 bin kişiyi daha işten çıkaracak