Galaxy Z Flip 2 için ilk sızıntı geldi!

Galaxy Z Flip 2

Samsung’un dikine katlanabilir yeni telefonu Galaxy Z Flip 2 için ilk sızıntı geldi. Bakalım yeni modelde bizleri neler bekleyecek?

Güney Koreli teknoloji Samsung, geçtiğimiz aylarda karşımıza dikine katlanabilir kapaklı telefonu Galaxy Z Flip ile çıkmıştı. Samsung şimdilerde ise Galaxy Z Flip 2 üzerinde çalışmalarına başladı. 1.499 dolar fiyat bandından satışa sunulacak olan telefon bu sefer daha sağlam özelliklere sahip olacak.

Uygun fiyatlı canavar Redmi 9i satışa sunuldu!

Gelen bilgilere göre yeni modelde daha büyük dış ekrana yer verilecek. 1.1 inçlik dış ekran muhtemelen 1.8 inçe kadar çıkacak. Daha iyi batarya ile gelecek olan telefon, ekran konusunda da iyileştirmelere sahip olacak.

90 Hz veya 120 Hz tazelemeli ekran ile gelecek olan yeni modelde, tahminlere göre Exynos 990 yonga seti ve 8 GB RAM yer alacak. İlk modeldeki tasarım sorunlarını yeni model ile çözecek olan Samsung, kamera konusunda da iyileştirmeler yapacak.

Bildiğiniz gibi katlanabilir bir telefondaki menteşe mekanizması, herhangi bir telefon üreticisi için büyük önem taşıyor. Z Flip’teki menteşe gayet iyi çalışsa da Samsung, biraz iyileştirme getirerek deneyimi daha iyi hale getirmek istiyor. Bakalım Samsung, yeni modeli ile nasıl bir deneyim sunacak?