Galaxy X Prototipi Bir Kez Daha Görüldü

galaxy

Samsung’un geliştirmekte olduğu katlanabilir telefonu bir kez daha görüldü. Galaxy X olarak bilinen telefon dün WiFi sertifikası alırken ortaya çıktı.

Samsung’un katlanabilir bir akıllı telefon üzerinde çalıştığı bir süredir biliniyor. Daha birkaç gün önce çıkan haberler Galaxy X adını taşıyan bu telefonun test edildiğini ortaya çıkarmıştı. Telefonun protipini test eden Samsung, böylece ilk katlanabilir telefonunun nasıl tepkiler alacağını öğrenmeye çalışıyor. Tüm bunlar olurken Samsung bir yandan da telefonun prototiği için gerekli sertifikaları almaya devam ediyor.

Samsung’un yeni bir telefonu dün WiFi Alliance’tan WiFi sertifikası alırken görüldü. SM-G888N0 kod adını taşıyan bu telefonun Galaxy X prototipi olduğu düşünülüyor. 2019’da çıkacağı iddia edilen telefonun şimdiden sertifika almaya başlaması telefonun beklenenden önce çıkabileceğini gösteriyor. Gelen söylentilere göre Samsung bu yılın sonunda az sayıda katlanabilir telefonu satışa sunabilir. Telefonun geniş bir kitleye ulaşacak şekilde satışa çıkması ise 2019’a kalabilir.

Nokia 8 ve Nokia 9’u Gösteren Çizimler Sızdırıldı