Galaxy Watch 6 yonga seti ile fark yaratabilir

Galaxy Watch 5

Akıllı saat pazarının en büyük isimlerinden biri olan Samsung’un yeni akıllı saat serisi oldukça önemli bir dönemeçten geçiyor.

Galaxy Watch 6 yonga seti ile fark yaratabilir. Galaxy Watch 6 serisi, Temmuz ayındaki Unpacked etkinliğinde görücüye çıkması bekleniyor. Kısa bir süre önce duyumlar, geliştirilmiş pil ömrü ve hayranlar arasında oldukça beğenilen döner çerçeve özelliğinin geri dönüşü gibi çeşitli geliştirmelerin yeni seride olabileceğine işaret etti. Artık, Watch 6 serisinin, yeni bir yonga seti ile donatılacağı ortaya çıktı, çünkü Exynos W930, Bluetooth SIG web sitesinde göründü.

Galaxy Watch 5 Pro

Bluetooth SIG’de, Bluetooth donanımlı ürünler üzerinde düzenlemeler yapma yetkisine sahip bir kuruluşta, S5E5515 model numarasına sahip bir Exynos yonga seti tespit edildi. Bu yonga seti, Exynos W930 olarak biliniyor ve Exynos W920’nin ardılı olarak kabul ediliyor. Bu yonga seti, Galaxy Watch 4 ve Galaxy Watch 5 modellerinde kullanıldı. Daha önce “W980” olarak anılan Exynos W930’ın, yaklaşık %10’luk bir performans artışı ile geleceği tahmin ediliyor ve bu da, Galaxy Watch 6 serisi için olumlu bir gelişme.

Galaxy Watch4

Galaxy Watch 6 yonga seti ile fark yaratabilir

Exynos W930 yonga seti, Samsung’un giyilebilir teknoloji ürünlerine önemli iyileştirmeler getirebilir. Listeye bakıldığında, Bluetooth 5.3 ve Wi-Fi desteği görülüyor. Selefi (W920) gibi, W930 da gelişmiş 5nm üretim süreciyle üretildi. Ayrıca, sertifika bilgilerine göre, yonga seti, tam kapsamlı bir Bluetooth ve Wi-Fi çözümü için ek bir RF çipe ihtiyaç duyuyor.

Samsung, 28 Haziran'da Wear OS ile Galaxy Watch'ı detaylandıracak

Samsung, yeni nesil akıllı saatleri Galaxy Watch 6‘yı 26 Temmuz’da duyurabilir. Yeni saatler, kutudan çıkarken Wear OS 4 tabanlı OneUI 5 Watch işletim sistemi ile birlikte gelecek ve döner çerçeve özelliğini, Galaxy Watch 5 serisinde olmayan ancak önceki modellerde popüler olan bu özelliği geri getirecek.

Galaxy Watch 6 serisi, kalp atış hızı izlemesi, uyku takibi ve GPS dahil olmak üzere, Galaxy Watch 5 serisinde bulunan tüm aktivite ve sağlık izleme özelliklerine sahip olacak. Galaxy Watch 6 yonga seti ile fark yaratabilir.

iQOO Neo 7 Pro görselleri yayınlandı