Galaxy Tab S8 Ultra tasarımı netleşti

samsung 12 inc windows 10 tablet

Samsung’un yeni nesil amiral gemisi tableti çentikli bir tasarımla gelecek. İşte konu ile ilgili tüm detaylar.

Galaxy Tab S8 Ultra tasarımı netleşti. Çentik tasarımı şimdi de tablet ve bilgisayarlara sıçradı. Bilindiği üzere bu tasarım ilk olarak akıllı telefonlarda karşımıza çıkmıştı. Çentik tasarımının en önemli artısı ekran oranını bir tık daha arttırmasıydı.

Daha sonra bu tasarım çizgisi tablet ve dizüstü bilgisayarlara da sıçradı. Hatırlanacağı üzere Apple kısa süre önce çentikli MacBook modelini tanıtmıştı.

Şimdi ise Samsung, çentikli ilk tableti Galaxy Tab S8 Ultra ile kullanıcıların karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

galaxy tab 8 ultra

Galaxy Tab S8 Ultra tasarımı netleşti

Galaxy Tab S8 Ultra’nın tasarımı geçtiğimiz gün tüm hatlarıyla ortaya çıktı. Tablet enine tutulduğunda tam orta kısma gelecek şekilde bir çentik yerleştirilmiş. Bu çentik içerisinde ise iki adet selfie kamerası bulunuyor. Bu kameralarla 2K çözünürlükte 60 fps video kaydı gerçekleştirilebiliyor.

Tabletin ne zaman tanıtılacağı ne zaman resmiyet kazanacağı şimdilik belli değil. Fakat Tab S8 Ultra’ın hayli şık göründüğünü de belirtmemiz gerekiyor.

Elbette döviz kurlarının şaha kalktığı şu günlerde bu tarz bir tabletin Türkiye fiyatını kestirmek pek de kolay değil. Fakat yine de bekleyip göreceğiz. Zira tabletler üzerindeki vergiler telefonlar kadar fazla değil. Bu da tablet fiyatlarının bir tık daha uygun olmasına zemin hazırlıyor. Tabi ki mobil veri destekli bir tablet seçerseniz o zaman işler değişebilir.

Bloody W Serisi Yeni Oyun Mouse’larını Satışa Sundu