Galaxy Tab S7 için bilgiler gelmeye devam ediyor

samsungg

Tablet dünyasının lideri olacak iki cihaz Samsung Galaxy Tab S7 ve Galaxy Tab S7 Plus için yeni bilgiler gelmeye devam ediyor.

Akıllı telefonların piyasaya egemen olması ile beraber daha doğrusu teknik özelliklerinin gelişmesi ile beraber tabletler biraz daha arka plana itildiği düşünülse de satış rakamları bu tezin doğru olmadığını gösteriyor. Tablet piyasası da coronavirüs nedeniyle akıllı telefon satış rakamları ile düşse de hala ciddi bir satış başarısına sahip. Yani teknolojik ürünlerin satış rakamlarını salgının düşürdüğünü gördüğümüzde şu an tablet satış rakamlarının düşmesini olağan karşılayabiliriz. Tablet piyasasının lider firmalarından Samsung’da hız kesmeden çalışmalarına devam ediyor. Çıkarmaya hazırlandığı Samsung Galaxy Tab S7 ve Galaxy Tab S7 Plus tabletleri için de bilgiler gelmeye devam ediyor.

Siber saldırılardan korunmak için Türkiye’de ilk konferans yapıldı

Galaxy Tab S7 için bilgiler gelmeye devam ediyor

Bir önceki yıl 2020 Şubat ayında çıkarmayı hedeflediği cihazı büyük ihtimalle Ağustos ayında düzenlenecek büyük etkinlikte tanıtmayı düşünüyor. Cihazlarda öncelikle yine S Pen desteği olacak.  Cihazlar 90Hz veya 120Hz ekrana sahip olacağı düşünülüyor. Bir üst model olacak olan Galaxy Tab S7Plus için Snapdragon 865 işlemci kullanılacak. Performans konusunda herhangi bir sorun yaşatması beklenmezken 6 GM RAM ile desteklenecek.

Android tabanlı cihazlar Android 10 ile açılacak. Cihazın boyutuna gelecek olursak 12,4 inc boyutunda olacak. 9800 mAh bil gücüyle gelecek olan cihaz için en çok merak edilen konu fiyatı. Teknoloji devleri genel olarak fiyatlarında indirimler yaparken, kullanıcılar Galaxy Tab S6 fiyatı ile aynı olmasını talep ediyor. Firma bu talepler için bir açıklama yapmazken firma yetkililerden bazıları bu konuda firmanın bir kampayan düzenleme hazırlığında olduğunu iletti.