Sharp, 10 Mayıs’taki lansman etkinliğini erteledi

yyt

Birkaç gün önce Sharp 10 Mayıs Pazartesi günü yeni bir ürün duyurusu yapacağını duyurdu. Etkinliğin en son amiral gemisi telefonu Sharp AQUOS R6’nın lansmanı için olması gerekiyordu, ancak artık durum böyle olmayacak.

Japon üreticinin resmi Twitter hesabı dün, pek çok hayranın dört gözle beklediği akıllı telefon lansmanını erteleme kararı aldığını açıkladı. Planlarda değişiklik için gerekçe gösterilmedi, yeni bir tarih açıklanmadı. Sharp, başka bir tweet’te, karar verildiğinde yeni bir tarih açıklayacağını söyledi. Aslında ters giden şeylerin ne olacağı merak konusu oldu. Tanıtılacak olan yeni amiral gemilerden birinde sorun çıkmış olabileceği konuşulurken ayrıca sürpriz bir ürünün tanıtılacağı haberleri gelmişti bu ürünün tanıtımı konusunda sorun yaşanmış olabileceği konuşuluyor.

Sharp, 10 Mayıs'taki lansman etkinliğini erteledi Sharp, 10 Mayıs'taki lansman etkinliğini erteledi

 

Sharp AQUOS R6 amiral gemisinin basın görselleri Cuma günü Twitter’da paylaşılarak amiral gemisi telefona erken bir bakış sağladı. Görüntülerden, telefon, öne bakan kamera için ortalanmış bir delikli kavisli bir ekrana sahipken, arkada iki kamera var, önceki model AQUOS R5G’den iki daha az . Ana kamera oldukça büyük ve hangi hilelere ve özelliklere sahip olduğunu görmek için sabırsızlanıyoruz. Hatta basın sunumlarından biri, telefonun Leica ile birlikte tasarlandığını ortaya koyuyor .

AQUOS R6’nın QHD + çözünürlüğe ve Gorilla Glass korumalı yüksek yenileme hızına sahip olması bekleniyor. Bir Snapdragon 888 işlemci cihaza güç sağlamalıdır. Önceki amiral gemileri gibi, bu da IP68 derecesine sahip olacağı ön görülüyor.

Nisan ayının en iyi telefonu Black Shark 4 Pro