Galaxy Tab 4 Advanced’in Özellikleri Sızdırıldı

Galaxy Tab S 8.4 2

Samsung’un yeni tableti Galaxy Tab 4 Advanced ortaya çıktı. Yakında tanıtılması beklenen tabletin teknik özellikleri hakkında ilk detaylar internete sızdırıldı.

Samsung, akıllı telefon konusunda 2016’ya oldukça hızlı başladı. Yeni amiral gemisi Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge’i piyasaya süren şirket, bunun yanında birçok yeni orta segment telefon da çıkarmaya hazırlanıyor. Ancak şirketin çok yakında çıkarmaya hazırladığı ürünler bunlarla sınırlı değil. Samsung ayrıca tablet serisini de yenilemeye hazırlanıyor. Şirketin bu yıl çıkaracağı yeni tabletlerden biri de Galaxy Tab 4 Advanced olacak.

samsung-galaxy-tab-4-advanced

2014 yılında çıkan Galaxy Tab 4’ün yenilenmiş versiyonu olan Galaxy Tab 4 Advanced’ın teknik özellikleri hakkında ilk detaylar ortaya çıktı. Bazı alanlarda daha iyi teknik özelliklere sahip Advanced modeli hakkında ilk detaylar dün internete sızdırıldı. Twitter’da yayınlanan bu bilgilere göre Samsung’un yeni tableti 10.1 inç ekrana sahip olacak. 2GB RAM ve 32GB depolama alanına sahip olan tabletin depolama alanı microSD hafıza kartı ile 128GB’a kadar yükseltilebilecek. Tabletin arka kamerası 5MP, ön kamerası ise 1.3MP olacak. Telefonun adı Advanced olsa da bu modele Galaxy Tab 4’ün daha gelişmiş versiyonu demek doğru olmaz. Çünkü bazı konularda geliştirmeler yapılırken, bazı konularda orijinal Galaxy Tab 4’ün altında kalınmış.