Galaxy S8 ve S8+ tanıtım videosu yayınlandı

galaxy s8 23

Samsung’un geçtiğimiz gün gerçekleştirdiği etkinlikte yayınladığı Galaxy S8 ve S8+ tanıtım videosu yayınlandı. İşte konu hakkındaki detaylar.

Geçtiğimiz gün gerçekleşen Galaxy S8 lansmanı gerçekten de başarılı bir etkinlikti. Samsung’un faaliyet gösterdiği hemen hemen her ülkede Samsung’un yeni amiral gemisi modeli için bir etkinlik düzenlendi. Etkinliklerde yer alan dev perdelere, ana etkinlikte sahneye çıkan isimlerin konuşmaları yansıtıldı.

Samsung’un gerçekleştirdiği etkinliğin en başarılı yanlarından biri de Galaxy S8 için hazırlanmış olan jenerik ve videolardı. Yayınlanan tanıtım videoları, S8’in diğer akıllı telefonlardan farklı olan yanlarına odaklanmış, akılda kalıcı nitelikteydi. Samsung, Galaxy S8 etkinliği sonrasında bu videoları resmi YouTube hesabından paylaştı. Dilerseniz S8 ve S8+ tanıtım videolarına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Samsung’un yeni amiral gemisi modeli gerçekten son derece kullanışlı görünüyor. Kenar çerçevelerin edge ekranlar sayesinde tamamen ortadan kaybolması muazzam. Alt ve üst çerçevelerin de en aza indirgenmiş olması, Samsung için büyük başarı. Tabi ki ilerleyen zamanlarda onlar da tamamen ortadan kalkacaktır. Fakat şimdilik en iyisi bu.

Galaxy S8 ile ilgili eleştirilebilecek tek nokta ise telefonun fiyatı. Amerika’da 720 dolar, Avrupa’da ise 800 euro civarında fiyatlardan satışa sunulacak olan telefon, ülkemizde ise 4399 TL’den son kullanıcıya ulaşacak. Bu fiyat gerçekten fazla. Bu konu hakkında sonradan uzun bir yazıyla karşınızda olacağız. Bu arada S8’in 21 Nisan’da satışa sunulacağını da hatırlatalım.