Galaxy S8 ve S8 Plus yan yana görüntülenti

galaxy s8 12

Samsung’un önümüzdeki dönemde satışa sunacağı yeni amiral gemisi modelleri Galaxy S8 ve S8 Plus yan yana görüntülendi. İşte konu hakkındaki detaylar.

Samsung’un yeni amiral gemisi modellerini resmi olarak tanıtmasına artık sayılı günler kaldı. 29 Mart’ta gerçekleşecek olan özel bir etkinlikte tanıtılacak olan Galaxy S8 ve S8 Plus bir kez daha görüntülendi.

Açık konuşmak gerekirse, Samsung yeni amiral gemisi modelinin tanıtım aşamasını kontrollü bir şekilde yönetemedi. Telefona dair birkaç ufak sızıntı belki iyi bir reklam olabilirdi lakin işin dozu biraz fazla kaçtı. Şu anda insanların içinde yeni S8’ler ile ilgili büyük bir heyecan kalmadı. Çünkü Galaxy S8 ve S8 Plus’a dair neredeyse herşeyi öğrendik.

Hangi yonga setinin kullanılacağından tutun da, telefonun fiyatı hakkında hemen hemen tüm ayrıntılara hakimiz. Peki Samsung düzenlediği etkinlikte bizim bilmediğimiz neyi anlatacak? Sanırım hiçbirşeyi.

Galaxy S8 ve S8 Plus’a ait son sızıntıda ise iki cihaz yan yana görüntülendi. (Evet bir bu şekilde görüntüleri sızmamıştı, o da sızdırılmış oldu.)

galaxy s8

İki cihazı karşılaştırdığımızda S8 Plus’ın kavisli ekran kısmının, S8’e nazaran daha başarılı gibi durduğu görünüyor. Tabi bu çekim açısından kaynaklı bir durum da olabilir.

Sonuç olarak asıl merak edilen durum hangi modelin daha başarılı olacağı. Bunu da önümüzdeki ayın ortalarına doğru az çok öğrenmiş olacağız.