Galaxy S8 ne zaman çıkacak?

galaxy s8

Şu aralar teknoloji gündeminin en çok merak edilen sorularından biri yanıt buldu. Galaxy S8 ne zaman çıkacak? İşte cevabı.

Samsung’un uzun süredir üzerinde çalıştığı Galaxy S8’in önümüzdeki Mobil Dünya Kongresi’nde tanıtılmayacağını artık biliyoruz. Güney Koreli teknoloji devinin, Galaxy S8 için Mart’ın son haftasında özel bir etkinlik gerçekleştireceği ve yeni amiral gemisini bu etkinlikte tanıtacağını daha önce sızdırılan raporlar sayesinde öğrenmiştik. Peki asıl soruya gelelim. Mart ayının sonunda tanıtılması planlanan Galaxy S8 ne zaman raflardaki yerini alacak?

İşte bu merakla beklenen soru da sonunda yanıt buldu. Güney Kore basınında yer alan ve son derece sağlam kaynaklara dayandırılan habere göre, Galaxy S8, 21 Nisan’da satışa sunulmuş olacak. Haberde tanıtım ardından geçecek olan sürenin, stok sıkıntısı yaşanmaması için belli sevkiyat prosedürlerine dayandırıldığı belirtilmiş.

Haberi yapan yayın organı, Galaxy S8’in yanı sıra LG G6’nın çıkış tarihine ilişkin de bir iddiada bulunmuş. Güney Kore basınına göre, Mobil Dünya Kongresi’nde yani önümüzdeki Pazartesi tanıtılacak olan LG G6 10 Mart’ta satışa sunulacak.

Eğer bir aksilik olmazsa iki Güney Koreli devin yeni amiral gemisi modelleri Nisan bitmeden raflardaki yerini almış olacak. Tabi LG’nin erken davranması ve yeni modelini Samsung’tan önce satışa sunması ister istemez satış rakamlarına da illaki yansıyacaktır. Tabi bu yansıma olumlu mu yoksa olumsuz mu olur, orasını zamanla hep beraber göreceğiz.