Galaxy S8, MWC görseli sızdırıldı!

samsung

Samsung’un Mobil Dünya Kongresi’nde göstereceği Galaxy S8 görseli ortaya çıktı. İşte konu hakkındaki detaylar.

Bilindiği üzere Samsung yeni amiral gemisi modeli Galaxy S8 için Mart ayı içerisinde özel bir etkinlik düzenleyecek. Dolayısıyla Güney Koreli teknoloji devi, önümüzdeki Pazartesi Barselona’da başlayacak olan Mobil Dünya Kongresi’nde yeni amiral gemisini görücüye çıkartmayacak.

Evet, Samsung Galaxy S8’i tanıtmayacak fakat Galaxy S8 ile ilgili bir iki ufak bilgi vermekten de geri durmayacak. Zira şu ana kadar gelen söylentilerin tümü bu yönde.

Samsung’un Mobil Dünya Kongresi’nde Galaxy S8 hakkında birkaç ufak video gösterip, aşağıdaki görseli paylaşması bekleniyor.

Bu iddiaların kaynağı ise son derece sağlam bir isim. Evan Blass. Sızıntı dünyasının kralı olarak lanse edilen Evan Blass, özellikle Samsung söz konusu olduğunda bugüne kadar hiç yanılmadı. Blass tarafından Twitter’dan paylaşılan görsele aşağıdan göz atabilirsiniz.

galaxy s8

Görsel, basit bir şekilde Galaxy S8’in kasa tasarımını gözler önüne seriyor. Zaten bugüne kadar gerçekleştirilen tüm sızıntılarda gördüğümüz Galaxy S8’de bu çizimlerde olduğu gibiydi. Dolayısıyla, bu görseli bir onaylama olarak da kabul etmek mümkün.

Mart ayında gerçekleştirilecek olan özel bir etkinlikle tanıtılması beklenilen Samsung’un yeni amiral gemisi, Nisan ayında satışa sunulacak. Bu konu ile ilgili Güney Kore basının da bazı iddialar yer almış ve Galaxy S8 çıkış tarihi olarak 21 Nisan işaret edilmişti. Yine de bekleyip göreceğiz.