Samsung cevapladı; Galaxy S9 CES’te mi tanıtılacak?

gaşaxy s9

Samsung’un şu aralar yeni amiral gemisi modeli Galaxy S9 üzerinde çalıştığını zaten biliyoruz. Sızdırılan bilgiler, S9’un hemen hemen S8 ile aynı çizgide olacağı yönünde. Yani tasarımsal anlamda bir yenilik beklemek hayal kırıklığına neden olabilir. Öyle görünüyor ki Samsung S8 ile kullanmaya başladığı Infinity Display teknolojisini bir süre daha kullanmaya devam edecek. Bu da yeni amiral gemisi modellerinin tasarım ve geliştirme aşamasının çok daha kısa sürebileceğine işaret ediyor. Peki Galaxy S9 ne zaman tanıtılacak? Cevap Samsung’dan geldi.

Galaxy S9, CES 2018’de tanıtılmayacak

Galaxy S9 hakkında şimdiye kadar pek çok söylenti ile karşılaştık. Bu söylentilerin bazılarında Samsung’un S9’u CES 2018’de tanıtmayı düşündüğüne yönelik sızıntılar da mevcuttu. Fakat bu söylentilerin hepsi asılsız çıktı.

Samsung tarafından konu ile ilgili yapılan açıklamda, Galaxy S9’un CES 2018’de tanıtılmasının muhtemel görünmediği açıklandı. Yani bu S9’un tanıtımının Mobil Dünya Kongresi’nde gerçekleşeceği anlamına da geliyor olabilir.

Hatırlanacağı üzere S5, S6 ve S7 modelleri MWC’de tanıtılmıştı. S8 ise geliştirme aşamasının biraz uzun sürmesi nedeniyle Mart ayında düzenlenen özel bir etkinlikte tanıtılmıştı. Muhtemelen 2018’de çıkacak olan Galaxy S9 modeli de serinin eski modellerinde olduğu gibi Mobil Dünya Kongresi’nde tanıtılacaktır. Zira S9’un tasarımında öyle çok vakit alacak önemli bir ayrıntı bulunmuyor. Sadece parmak izi okuyucusunun yerine FaceID tarzında bir özelliğin geleceği iddia ediliyor fakat bu da kesinlik kazanmış değil.

iPhone X kamerası ile fark yaratıyor