Galaxy S8 mesaj uygulaması ilginç bir özelliğe sahip

galaxy s8 11

Samsung Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus, satışa sunuldu ve bazı özellikleri keşfedilmeye başlandı. Galaxy S8 mesaj uygulaması ilginç bir özelliğe sahip.

Samsung’un amiral gemileri Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus’ın satışa sunulmasının üzerinde birkaç gün geçti. Samsung’un yeni akıllı telefonlarına eklediği yazılımsal özellikler de ortaya çıkmaya başladı. Bunlardan birisi de Galaxy S8‘in yerleşik mesaj uygulamasında. Bakalım Galaxy S8 mesaj uygulaması ne gibi bir özellik sunuyor?

Galaxy S8 mesaj uygulaması

Samsung, doğal olarak tanıtımlarında büyük özelliklerini öne çıkardı. Haberimize konu olan özellik ise Samsung için küçük hâlâ SMS kullananlar içinse büyük bir adım. Galaxy S8’in yerleşik mesaj uygulamasında, mesajlarda yer alan bağlantıların önizlemesi gösteriliyor.

Bu özellik, ilk defa kullanıma sunulmuş bir özellik değil. Zira Skype, WhatsApp ve iOS platformundaki iMessage gibi uygulamalarda bağlantıların küçük bir önizlemesi gösteriliyordu. Böylece bağlantıyı alan kişi, nereye yönlendirileceği konusunda fikir sahibi oluyordu.

Bu uygulamalar internet bazlı olduğu için kullanıcıları da genelde internet konusunda bilgili kesimden oluşuyor. Ancak telefonlarını sadece SMS ve konuşma amaçlı kullanan kesim için mesajlarla gönderilen bağlantılar sürprizlerle dolu olabiliyor. Dolayısıyla bu özellik, küçük ancak yerinde bir geliştirme olmuş.

Google’nin Bluetooth kulaklıkları göründü