Asus ZenFone Max ön siparişe çıktı!

asus zenfone max on siparis

Asus ZenFone Max modeli geçtiğimiz Ağustos 2015’te duyurulmuş ancak ardından telefondan haber alınamamıştı. Asus ZenFone Max şimdi ön siparişe çıktı.

Ağustos 2015’te ZenFestival etkinliği kapsamında Hindistan’da duyurulan Asus ZenFone Max için artık geri sayım başladı. Telefon, ön siparişe çıktı ve satışına sayılı günler geldi.

Asus ZenFone Max = Dev batarya

Asus ZenFone Max diğer özellikleri bir kenara bırakılırsa dev bataryası ile dikkat çekiyor. Telefonun içerisinde tam 5000 mAh kapasiteli bir batarya var. Bu batarya ile oldukça uzun bir pil ömrü vaad eden telefon aynı zamanda yine bu bataryayı kullanarak başka telefonları şarj edebiliyor. Telefon yaklaşık 150 dolara Flipcart ve Amazon gibi sitelerde ön siparişe çıktı. Teslimatlar 14-15 Ocak tarihlerinde başlayacak.

Telefonun tek özelliği tabii ki 5000 mAh batarya değil. 5.5 inç büyüklüğünde 720p çözünürlük sunulan ekranın arkasında dört çekirdekli ve 1.2 GHz hıza sahip Snapdragon 410 yongası bulunuyor. Bu yongaya 2 GB RAM ve 16 GB depolama alanı eşlik ediyor. 13 MP arka, 5 MP ön kamerayla donatılan cihazda Android 5.0 Lollipop işletim sistemi tercih edilmiş. Zen UI 2.0 arayüzünü kullanan telefonda çift SIM kart, 4G LTE, GPS ve Bluetooth 4.0 gibi özellikler de var.

Tasarımsal olarak diğer ZenFone 2 ailesine benzeyen ZenFone Max modeli biraz daha kalın ve ağır. 5000 mAh bataryaya ihtiyacınız varsa bu ağırlığa ve kalınlığa katlanmak gerekiyor. Telefonun ülkemize gelip gelmeyeceği henüz belli değil.

asus-zenfone-max

OmSignal’dan Akıllı Sütyen