Galaxy S6 için Android 6 güncellemesinden ekran görüntüleri!

galaxy s6 android 6 0 guncellemesi

Güney Koreli teknoloji devi Samsung’un güncel amiral gemilerinden bir tanesi olan Galaxy S6, Android 6.0 Marshmallow ve yeni TouchWiz arayüzüyle birlikte görüldü. Ekran görüntüleri ve detaylar haberimizde.

galaxy-s6-android-6-0-guncellemesi

Google’ın Android 6.0 Marshmallow güncellemesini yayınlamasından bu yana yaklaşık 2 ay geçti. Üreticiler çalışmalarını hızla sürdürüyor. Android cephesinin en büyük üreticisi olan Samsung, merakla beklenen markalardan bir tanesi. Firmanın güncellemesi gereken çok sayıda cihaz var. Bunlardan bir tanesi olan Galaxy S6, Android 6.0 Marshmallow güncellemesiyle ilk kez görüldü. Telefonun, Android 6.0 sürümüne ilişkin ilk ekran görüntüleri yayınlandı. Görseller resmi değil, isimsiz bir kaynak tarafından Çin’in en büyük sosyal ağı Weibo’da yayınlandı.

galaxy-s6-android-6-0-guncellemesi-1

Haberimizin içerisinde görebileceğiniz ekran alıntıları, Android 6.0 Marshmallow ve yeni TouchWiz arayüzünü kullanan bir Galaxy S6’ya ait. Değişikliklerin en büyüğü bildirim merkezinde görülüyor. Lollipop sürümüyle yenilenen bildirim merkezi, Marshmallow ile tekrar elden geçirilmiş gibi duruyor. Genel olarak ekran görüntüleri önceki TouchWiz’i andırsa da ufak dokunuşları detaylarda görmek mümkün. Arayüz biraz daha minimal hatlara sahip olmuş görünüyor. Ancak en büyük farkın performans ve pil ömrü konularında yaşanması bekleniyor. Galaxy S6 için Android 6.0 Marshmallow güncellemesi, Galaxy S6 edge ile birlikte Ocak 2016’da bekleniyor.

galaxy-s6-android-6-0-guncellemesi-2

Popüler oyun Monument Valley iOS için ücretsiz!